Veenhof (2010)

De vloer is lava

Het jaar van sociale betrokkenheid, verbeterde eerstejaarsintegratie, uitdragend christen zijn, professionalisering, regiostrijd, FUIF in plaats van FAC-groep, PaCo en oh oh Chersoos.

Senaat Veenhof stond voor een professionelere GSV. Met trots mogen wij zeggen dat voor het eerst sinds 1980 er op de GSV Fantastisch Uitmuntende Inspirerende FAC-groep (FUIF)-avonden zijn geweest, door de vernieuwde FAC-groepstructuur bedacht door Senaat Boersema en Senaat Veenhof. Verder werd de commissiestructuur onderzocht en deels verbeterd, in de Senaats- en CUOS-documentatie werden de zaken meer op orde gebracht. De reglementen en besluiten van de GSV werden opgeschoond, er werd een Raad van Advies ingesteld en de Senaten na Senaat Veenhof hoeven geen HO meer te betalen. We hebben geprobeerd de GSV klaar te maken van de toekomst, rekening houden met het ingevoerde BSA, de veranderende mentaliteit van de samenleving, GSV'ers en potentials.

PaCo mag met recht het hoogtepunt genoemd worden in ons jaar. De GSV organiseerde dit onder het thema 'emotie vs. verstand'. De door Senaat Veenhof geïnstalleerde PaCo-rel heeft goede en minder goede badge-matches voortgebracht. De GSV heeft hier haar stempel gedrukt op amciaal Nederland.

Het jaarthema was uitdragend christen zijn. Wij wilden de GSV steeds verder van haar interne gerichtheid afhelpen en haar midden in de stad Groningen inzetten, verder weg van een eigen zuiltje. Als Senaat hebben wij deze taak zo goed mogelijk uitgevoerd en de GSV is hierin ook weer gegroeid. Wij hopen dat de GSV in de toekomst meer extern gericht zal zijn en zal zien wat voor kansen er liggen voor GSV'ers om in de studentenwereld van Groningen het goede nieuws over Jezus te vertellen.

Senaat Veenhof, de Senaat die veel GSV'ers om raad vroeg en er goed in slaagde midden in de vereniging te staan. De Senaat die genoten heeft van al het werk dat GSV'ers in ons jaar hebben gedaan. Wij hebben genoten van het goed geïntegreerde jaarverband Frinchov, HV's, PaCo, FUIF en elke soosavond. Senaat Veenhof, met assessor Joost en de assessor primus met logopedische problemen die samen zo mooi vormgaven aan het assesoriaat der GSV. Een fiscus die een kei was in het maken van een stadtbummel. Een abactis die de sooscie een bijzonder warm hart toedroeg en een structopatische praeses die dingen altijd zo gezellig maakte.

Wat een woest aantrekkelijk topjaar hebben wij gehad.

Leden

  • Herman Veenhof Praeses
  • Andrea Tempelman Abactis
  • Maarten Feddema Fiscus
  • Theo Sikkema Assessor Primus
  • Dik Kootstra Assessor Secundus

Word lid!

Login

Inloggen geeft je toegang tot het forum