Gaasbeek (2014)

SenaatGaasbeek

Martijn Gaasbeek - Praeses

Martijn, oftewel Gaaspraeses, mag zich trots de almachtige heerser van de GSV noemen dit jaar. Een titel die hij verdient door zijn diepe betrokkenheid bij de vereniging, vooral blijkend uit zijn actieve lidmaatschap in het jaar voordat hij in de Senaat zat. Martijn is altijd op soosavonden te vinden. Echter niet al te lang: hij draagt namelijk nog steeds een aantal ziektes van het novitiaat met zich mee. Gelukkig belemmert zijn gezondheid hem er niet van om fris en fruitig iedere maandag de vergadering te leiden, waarbij hij iedere keer weer leuke vragen heeft voor het persoonlijke rondje.

Elise Koster - Abactis

Met zekerheid kan gezegd worden dat Elise de liefste van de Senaat is. Ze heeft altijd een goed woord over iedereen klaar en vindt de belangen van de vereniging minstens zo belangrijk als de belangen van de Senaat. Gelukkig maar, anders zou niemand dit vinden. Elise heeft de titel van keukenprinses van de Senaat veroverd door lekkere taarten te maken en goede koffie te zetten. Wil je een gesprek met haar aanknopen? Begin dan vooral over amicalen of politieke partijen, daar is ze altijd wel voor te porren.

Eduard Bergsma - Fiscus

Wanneer je op soos een jongen ziet lopen met veel te luxe schoenen voor zijn levensfase moet dat wel Eduard zijn, het knapste lid van de Senaat. Eduard is fan van het goede leven, zijn stopwoordje is dan ook ‘luxe’. Eduard is een groot voorstander van weinig zeggen met ontzettend veel woorden. Pas op wanneer zinnen beginnen met ‘op zich’, of ‘nou kijk’, dan weet je dat het een tijdje gaat duren voordat je het woord terugkrijgt. Gelukkig geeft hij tijdens het praten heel wat knipoogjes aan je, waardoor het eigenlijk helemaal niet erg is om naar hem te luisteren.

Lotte Knigge - Assessor Primus

Lotte is onze eerste vrouwelijke assessor primus en kan prima haar mannetje staan. Met haar piekfijne voorbereiding haalt ze alles uit de kast om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Echter wel figuurlijk, want sinds Lotte zich in de Senaatskamer begeeft is alles keurig in de kasten opgeruimd. Op constitutieborrels blijft ze graag een flinke tijd hangen om veel leuke gesprekken te voeren, uiteraard onder het genot van een lekker biertje. Daarnaast is Lotte altijd in voor iets nieuws: op elk willekeurig moment van de dag verrast ze u graag met een creatief idee. Het is daarom ook niet voor niets dat Lotte ook wel bekend staat als de ‘plant’ van de Senaat.

Pieter Haveman - Assessor Secundus

De enige blonde stoot van de Senaat is onze assessor secundus, Pieter. Hij heeft de titel ‘HV-man’ nu al veroverd door voor het eerst sinds jaren weer met de hand te notuleren tijdens vergaderingen. Pieter is altijd het langst te vinden op soos; er zijn maar weinig donderdagavonden geweest waarbij hij de laatste ronde niet meemaakte. Dat dit wel degelijk effect heeft op zijn gezondheid merk je af en toe, namelijk wanneer hij oudemensengeluiden maakt als hij ergens gaat zitten. Gelukkig is Pieter verder helemaal fit en fietst heel wat af op zijn racefiets. Bent u geïnteresseerd in deze jongen? Hij is nog single, dus wees er snel bij!

Leden

  • Martijn Gaasbeek Praeses
  • Elise Koster Abactis
  • Eduard Bergsma Fiscus
  • Lotte Knigge Assessor Primus
  • Pieter Haveman Assessor Secundus

Word lid!

Login

Inloggen geeft je toegang tot het forum