Wat leuk dat je lid wilt worden van de GSV! Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven.

Let op: je krijgt binnen 15 minuten een bevestigingsmail. Geen mailtje? Neem dan contact op met de PRescie via prescie@gmail.com.

Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan nog een kijkje op gsvgroningen.nl, bijvoorbeeld het kopje ‘waarom lid worden’ of onze socials! Je kunt ons ook altijd mailen met je vraag naar: prescie@gmail.com Om je inschrijving compleet te maken is het volgen van het novitiaat verplicht. Het novitiaat is een intensieve kennismaking met de GSV van anderhalve week lang. Hierbij ga je eerst een week op kamp waar je kennis kunt maken met de structuur en activiteiten van de GSV. Ook leer je je eigen jaarverband goed kennen. In de halve week daarna maak je kennis met de GSV-leden zelf door allerlei bruisende activiteiten in de stad. Het novitiaat van de GSV heeft een ontgroenend karakter en vindt dit jaar (2024) plaats van 19 augustus t/m 28 augustus. Houd deze dagen dus alvast vrij in je agenda!

Jij

Studie

Als je nog geen studentnummer hebt, hoef je alleen je studie en startjaar in te vullen.

Account voor GSVnet

Met deze gegevens krijg je toegang tot het forum van de GSV. Als lid krijg je volledig toegang tot de website. Heb je al een account? Vul dan je oude wachtwoord in.

Gegevens over je ouders

Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken als het nodig is.

Opmerkingen