Van Leeuwen (2017)

Senaat Van Leeuwen

Willeke Van Leeuwen - Praeses

Willeke van Leeuwen

Dankzij Willeke is er eindelijk weer een Senaat met een vrouwelijke praeses. Willeke was het roeren in vegetarische gerechten wel eens zat en besloot om eens echt aan het roer te gaan staan. Dit doet ze dan ook vol overgave en op geheel eigenzinnige wijze. Willeke deelt haar ideologieën namelijk graag met iedereen die het horen wil. En ook met iedereen die het niet horen wil. Willeke houdt ervan om dingen tot in de puntjes te regelen. Ze weet met haar ongenuanceerde mening dan ook menig GSV’er tegen haar op te laten kijken. Figuurlijk natuurlijk, want Willeke is vet klein. Haar motto had heel goed ‘alles of niets’ kunnen zijn, zelfs als het aankomt op haar brakheid. Met haar vergaderskills en tijdmanagement lopen HV’s ook altijd soepel, want Willeke is heel goed in blikken op de klok werpen en daar conclusies uit trekken. Dankzij Willeke is deze Senaat dan ook geen zootje ongeregeld, iets waar wij heel blij mee zijn.

Lisanne Rietman - Abactis

Lisanne Rietman

Lisanne is het jonkie van de Senaat. Ze haalt altijd alles uit het leven en vergeet waar ze het neerzet. Wanneer Lisanne zich inzet voor iets is ze altijd schreeuwend enthousiast en geeft ze zich de volle honderd procent. Af en toe zult u haar haar vette hand aan haar broek zien afvegen terwijl ze de laatste restjes chips wegkauwt. Ze mag dan graag chips eten, een trouwe teamplayer is Lisanne absoluut. Haar bijdrage zal ze u vaak bekend maken door aan te kondigen dat ze een van haar brainfarts met u gaat delen. Hoewel voorgaand gedeelte u wellicht anders deed vermoeden, denkt en werkt Lisanne op een gestructureerde en georganiseerde manier en weet ze op indrukwekkende wijze honderd (volley)ballen tegelijk in de lucht te houden. Met haar flauwe woordgrappen weet zij altijd een grijns op onze gezichten te toveren.

Laurents de Lange - Fiscus

Laurents de Lange

Als er iemand is die tussen al het oestrogeen van deze Senaat met zijn baard het testosterongehalte hooghoudt, is het Laurents wel. Deze man heeft een goede smaak en vindt het niet alleen belangrijk zichzelf goed te kleden, maar houdt er ook van om debiteuren lekker uit te kleden. Laurents is de stille kracht van de Senaat, een rustig baken tussen het geschreeuw van de rest, de underdog. Deze underdogspositie zet hij dan ook graag in tijdens het spelen van een potje Risk. Terwijl de rest van de Senaat elkaar de hersens inslaat, verovert hij rustig een continentje. Pas maar op, voor u het weet troggelt hij ook al uw geld af. Laurents denkt namelijk dertig keer na voordat hij iets doet, dus als hij het doet, doet hij het ook goed. En, zoals het een echte fiscus betaamt heeft Laurents al vaak geprofiteerd van de gratis laatste ronde op soos. Met deze soostijger wordt geen enkele stapavond dan ook saai.

Tijmen Pel - Assessor I

Tijmen Pel

Dan hebben we nog Tijmen, onze sociale fitboy. Dankzij zijn ervaring als mister GSV weet Tijmen moeiteloos contacten te leggen en mensen te charmeren. Dit is dan ook ideaal voor een primus, want Tijmen moet voor zijn functie regelmatig een biertje of koffietje drinken om de relaties in de stad goed te houden. Tijmen is lekker direct en recht door zee, kijkt verder dan zijn enorme neus lang is en heeft altijd het reglement in de aanslag om iemand mee op de vingers te tikken (of beuken). #lawyered. Toch heeft hij best een klein hartje. Ondanks dat er drie vrouwen in de Senaat zitten, is Tijmen altijd de persoon die het koud heeft en poseert hij het langst voor foto’s. Daarnaast heeft Tijmen een onuitputtelijke conditie. Zowel bij halve marathons als tijdens discussies wil hij altijd nog wel door als de rest allang heeft afgehaakt. Tijmen vindt het heerlijk om advocaat van de duivel te spelen en zet daarmee de rest van de Senaat graag op scherp. Of de rest van de Senaat dat dan ook wil doet er niet echt toe. Toch zijn we ook erg blij met deze punctuele boy in ons team.

Marlies ten Brinke - Assessor II

Marlies ten Brinke

Marlies is de lieve theeleut van de Senaat, gemixt met een flinke dosis Nieuwleusense Nuchterheid. Onderschat haar dan ook niet: Marlies weet prima wat ze wil en hoe ze dit voor elkaar krijgt. Ze ondermijnt met haar slanke benen graag het zelfvertrouwen van de andere vrouwen van de Senaat. Daarnaast weet ze met haar sociale karakter verschillende commissies draaiende te houden en is ze ook altijd in voor een praatje. Dit gezellige praatje moet echter geen woordgrappen bevatten, dan haakt ze snel af. U kunt haar daarentegen wel vragen hoe het gaat met het halen van haar propedeuse, dat is namelijk haar lievelingsgespreksonderwerp. U kunt ook altijd met haar gaan praten over Oranjefeesten en trekkers, dan zult u ervaren dat haar ogen gaan glinsteren als die van een kind in de snoepwinkel. Marlies zorgt voor gezelligheid in de Senaat en zorgt ervoor dat alle vergaderingen en afspraken keurig worden genotuleerd, zelfs tot zweetvingers aan toe. Keurig eten is echter niet aan haar besteed, u kunt haar in het geval van een eetafspraak het beste even een slabbetje aanbieden. Nou, dit was onze topper Marlies. Doe hennig an hè!

Leden

  • Willeke van Leeuwen Praeses
  • Lisanne Rietman Abactis
  • Laurents de Lange Fiscus
  • Tijmen Pel Assessor Primus
  • Marlies ten Brinke Assessor Secundus

Word lid!

Login

Inloggen geeft je toegang tot het forum