Lennert

Zoals iedereen kan zien is daar dan eindelijk de nieuwe header bovenaan de GSV-site. Het is de bedoeling dat er nieuws scrollt door de grijze balk, maar dit is op dit moment alleen nog het geval op homesite. Er wordt op dit moment aan gewerkt om dit op alle pagina's het geval te laten zijn. Heeft u verder nog andere puntjes die voor verbetering vatbaar zijn? Dan kunt u dat hier kwijt en zullen we kijken of we het één en ander nog kunnen aanpassen.

Zoals ik al (3 x :? ) duidelijk maakte vind ik de header erg geslaagd, alleen het lettertype eronder vind ik helemaal niks.

WEbcie, ik vind de nieuwe header tof! Lettertype vind ik ook prima. Echt een stuk beter dan eerst! ook die leuke oranje bolletjes zijn prima! goed bezig!

Ik zal er eerst wel weer aan moeten wennen, maar het is niet lelijk. Succes verder Webcie.

WTF niet lelijk? Man lennert is er al vanaf februari mee bezig en dan noem jij het niet lelijk? Het is gewoonweg Prachtig! Subliem! Geweldig!

Fantastisch, wat een uitstraling!!!

Webcie, goed bezig, ik heb zelden zo'n leuke vernieuwing gezien die mij onmiddellijk aanspreekt. Ga zo door met de vernieuwingen.

Wel jammer dat het nu iets langer duurt voordat de pagina geladen is, of ligt dat aan mijn computer?

Nee dat klopt. Wordt aan gewerkt.

Ben nog bezig met de kleuren. Suggesties blijven welkom. ;)

Dat rose paarse in GSV-menu moet blauw worden evenals dat andere. Dat is eentoniger!!

Das nog steeds grijs, komt nog a/d beurt. Zo zie je maar weer dat je je eigen ogen niet kan vertrouwen, doordat er andere kleuren om heen staan.

Suggestie: Misschien is het mooier in active onderwerpen het GSV-menu op gelijke hoogte met de active onderwerpen te laten beginnen.

Opmerking(niet belangrijk): active topics is vervangen door actieve onderwerpen, bravo! Logout en Home zijn echter nog steeds Engels. Het is op deze manier wel symmetrisch qua taal, dat is wel weer fraai gekozen. Verder wil ik zeggen dat een mooi Nederlands alternatief voor Home wel moeilijk te vinden is.

Thuis in plaats van home
markt in plaats van forum
afmelden voor logout

Lijkt me niet moeilijk om te veranderen...

Ik zie trouwens ook nog Latijn op de pagina staan :wink:

Ik ben tegen vernieuwingen. Ik weet, het is een oud argument, maar straks gaan we ASV Hendrik nog achterna.

Ik had het over een MOOI Nederlands alternatief. Afmelden vind ik eentje uit die catagorie, markt al twijfelachtig en op zijn minst verwarrend, en thuis, tja dat vind ik in ieder geval niet klinken op een website.

Kom kom, wat een zuurstok kleuren, stelletje kleuters. Jammer dat het altijd draait om leuke speeltjes. Zo'n hele layout verandering alleen omdat je zonodig een 'nieuws ticker' op je pagina wilt hebben, laat me niet lachen! Werk aan diepgang, niet aan deze regenboog hel!

Werk eens een beetje aan de inhoud, of aan de updates!

Powered by phpBB 2.0.4 © 2001,2002 phpBB Group

Jammer dat er 2 exploits staan op de site van securityfocus! Ennneh 2.0.5 is ook al lang weer uit hoor.
Moet je eens kijken wat een walgelijke iconen jullie in jullie pakket hebben zitten, get real!

Een verontruste forum bezoeker!

ps: Misschien een idee om eens een eigen iconpack te maken, met echte GSV emoties.... Het is maar een suggestie!

:tomcat: :microwave: :wazzup_sg: :taz:

:o Ik ben natuurlijk verder heel enthousiast ;)

Maar kijk ook eens naar die mouse_over, de letters verspringen volgens mij, of het moet aan mijn bier liggen.

mzzl

RJ schreef: Ik had het over een MOOI Nederlands alternatief. Afmelden vind ik eentje uit die catagorie, markt al twijfelachtig en op zijn minst verwarrend, en thuis, tja dat vind ik in ieder geval niet klinken op een website.

ik denk dat de webcie eenlijnig moet zijn: of alles in het nederlands of alles in het engels en niet allerlei talen door elkaar gebruiken. Voor een engelstalige bezoeker kan het erg verwarrend zijn, het ene is wel in het engels en het andere niet. Dat de woorden je misschien niet aangenaam in de oren klinken is zo subjectief als maar kan. Ik zeg altijd:

'onderzoekt alles en behoud het goede'

[DrAg] schreef: blablabla:

Jij bent en verontrust forum bezoeker? Wat interesseert jouw deze site. Ga dan een keer serieus deelnemen aan discussies is plaats van deze onjuiste kritiek te geven.

Enne ontzettende wijsneus, laat me niet lachen:
Het is 2.05 die de ene exploit heeft. De andere exploit is op servers met oude PHP versie draaiende. En zo lang is 2.05 niet uit, bovendien is de meerwaarde niet echt aanwezig om 'daar' juist de tijd in te stoppen! En zijn alle potentiele exploits van 2.05 'nog' niet ontdekt!

Ga maar weer lekker hier spelen:

http://www.kun.nl/vgsn-tq/phpBB2/index.php

Oh daar heb je ook hele mooie smilies!

Vroeger was alles beter.

Sta je er wel open voor? ;)

Deboer, ja het moet zoveel mogelijk in 1 taal, maar wel met de woorden die veelvuldig op het internet worden gebruikt en niet van die Fransachtigetaalconstructies. Home en Forum zijn voorbeelden van.

Lijkt me niet moeilijk om te veranderen...

Niet moeilijk, wel tijdrovend..

[DrAg] schreef: Maar kijk ook eens naar die mouse_over, de letters verspringen volgens mij, of het moet aan mijn bier liggen.

Het bier is bij mij volgens mij uitgewerkt, maar ook bij mij verspringen de letters. Best grappig, alleen bij Forum, Zoeken en Mijn Profiel verspringt een groot gedeelte van de header.

ik vind m prachtig! ook zo mooi dat de kleur van het logo zo mooi aansluit bij die balkjes boven de verschilllende venstertjes... ;) dat heeft vast véél tijd gekost.
go.. lennert! een standbeeld voor die man. net als voor pieter trouwens ;)