Charmender

Hoi GSV!

Het is alweer even geleden dat de Passionweek plaatsvond en het Passionteam is inmiddels bezig met het zoeken van een nieuw team!
Deze commissie is ontzettend leuk, heel divers en een hele gave manier om onder andere je geloof uit te dragen! Naast dat het ontzettend leuk is, is het ook nog eens heel leerzaam. Hieraan kun je bijvoorbeeld denken aan leren praten over je geloof met niet-christenen. Ook is het heel nuttig! Je bent echt voor God aan het werk en dat op een ontzettend leuke manier :D
Er zijn verschillende functies die je vervullen kunt, om even een impressie te geven: je kunt meedoen met promotie / penningmeester / gebedscoƶrdinator etc. zelfs een combinatie van is mogelijk, wat het best bij jou past en welke jij het leukst vindt.

Lijkt jou het wat om mee te doen met deze gave commissie? (Want het is toch ontzettend belangrijk dat de GSV hierin vertegenwoordigt is?!) of twijfel je nog? Schroom niet een berichtje te sturen of spreek mij of Laura even aan!

(en voor wie niet weet wat de Passionweek is, hier nog even een linkje: https://www.gsvnet.nl/forum/06-03-2017-passionweek-2017 )

joeeee

Hallo GSV,

Het Passionteam is nog steeds op zoek naar mensen! Zoals op de startavond voorbij is gekomen is het ook belangrijk om dingen te doen naast het oneindige discussiƫren, dit is dan ook een fantastische mogelijkheid daarvoor ;) Er zijn meerdere functies die nog vervuld moeten worden en in overleg is nog van alles mogelijk zoals hierboven al is beschreven.

Lijkt het jou wat om mee te helpen in de organisatie van de Passionweek? Stuur dan vooral een berichtje!

Joe