lauramoorlag

Passionweek 2017 komt eraan! Een week vol interessante lezingen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met het christelijk geloof. Van maandag 20 tot donderdag 23 maart organiseren we ’s middags en ’s avonds lezingen. De lunchtalks vinden zowel plaats op het Zernikecomplex als in het centrum en zijn inclusief gratis lunch. Bij de avondtalks, die in het centrum plaatsvinden, is er gratis taart.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de Passion week? Like onze facebookpagina: https://www.facebook.com/depassionweek2017/?fref=ts Hier kun je binnenkort ook het volledige programma van de week vinden.

De Passionweek kan alleen een succes worden doordat God de week zegent; willen jullie meebidden voor de week? Je kunt je aanmelden voor de gebedsmail via passionteamgroningen@gmail.com

lauramoorlag

beschrijving

beschrijving

Nog twee dagen en dan... begint toch echt de Passionweek!

Wij zijn bezig de laatste dingen te regelen, maar je raadt het al: wij kunnen het niet alleen. We hebben jouw hulp heel hard nodig! Nu vraag je je misschien af: hoe dan? Nou, zo:

  • Kom komende zondagavond naar de openingsdienst. 20.00 @ Jeruzalemkerk. Laat je vrienden ook weten dat je gaat door in het evenement op facebook op ‘aanwezig’ te klikken.

  • Kom naar de lezingen (bekijk het programma op onze facebookpagina) en neem je vrienden/studiegenoten/andere geïnteresseerden mee. Je kunt ze overhalen met gratis eten! ;) Er zijn elke middag en avond lezingen, dus er is altijd wel een moment tussen waarop je nog een gaatje in je agenda hebt...

  • Kom naar de ontbijt- en gebedsmomenten. Iedere ochtend om 9.00 in het N.S.G.-pand, iedereen is zeer welkom!

  • Word vrijwilliger. We zoeken nog een heleboel vrijwilligers, vooral voor het flyeren (iedere ochtend tussen 11.00 en 13.00) en voor het bakken van cakes/taarten. Wil je ons hierbij helpen? Mail naar passionteamgroningen@gmail.com

Ik wil je vragen om serieus na te denken of en hoe je bij wilt dragen aan de Passionweek, want de week staat of valt bij jullie inzet, én het is een kans voor jou om, direct of indirect, te getuigen van je geloof in Jezus!

lauramoorlag

Vandaag is de laatste dag van de Passionweek! Als je nog tijd hebt vandaag, kom zo langs bij de lezing met gratis lunch (Zernike en Harmonie) of vanavond half 8 in de UB.

We hebben al heel veel mooie dingen gezien, veel mensen die vaker terugkomen omdat de lezingen iets losmaakten. Echt heel tof om mee te maken hoe God aan het werk is. Dus: probeer je studiegenootjes mee te slepen of kom gewoon zelf langs. Sowieso de moeite waard.