Senaat

Op zaterdag 7 februari 2009 vindt voor de derde keer Live it! plaats, een verfrissende trainingsdag over getuigen als lifestyle. Met spreker Bram Rebergen, gebed, aanbidding en veel verschillende workshops. Bijvoorbeeld over hoe je het Evangelie kunt uitleggen in een notendop, hoe jouw kring kan helpen bij getuige-zijn, hoe je in gesprek kunt raken met moslims en nog veel meer. Het is een dag vol mogelijkheden om nieuwe inspiratie op te doen voor je dagelijks leven. Of je nu bestuurslid bent of 'gewoon' verenigingslid, er is voor elk wat wils. StudentAlphateams kunnen op Live it! bovendien hun training volgen voor het draaien van een geslaagde StudentAlpha cursus.

Live it! begint om 9:15u en eindigt om 17:00u. Kosten: €15,= (inclusief lunch, koffie en thee). De locatie is op loopafstand van het Centraal Station in Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.getuigen.nu en geef je op!

banner

Aanmelden Live it!

De aanmeldingen voor de Live-it! conferentie zijn open! Je kunt je aanmelden via de vernieuwde website liveit.ifes.nl. Hier vind je alle informatie over de IFES-conferentie die van 20 tot en met 23 mei plaatsvindt op de Betteld in Zelhem.

Het thema Under Construction - breaking walls, building relationships laat ons dieper graven over relaties met God en elkaar. Wij zijn vereerd dat we pr. dr. Henk Bakker (docent op de UvA en CHE) mogen verwelkomen als hoofdspreker. Recent is Arie de Rover (bekend van Visie, CIP, Groot Nieuws Radio en Leven na de genadeklap) ook bevestigd als een van de sprekers.

Niet alleen de website, maar ook de tracks en workshops zijn volledig vernieuwd! Je kunt de Bijbel in duiken, leren over ministry, een military bootcamp doen of een seminar apologetiek volgen. Enkele tracks en workshops zullen ook in het Engels aangeboden worden. De conferentie is daardoor, vergeleken met vorig jaar, toegankelijker voor internationale studenten.

Ook zijn er meer slaapplekken aanwezig, zowel in slaapzalen als in de Herberg. De promotour is in volle gang, dus we zien je hopelijk snel bij jouw vereniging. Check ook de poster in de bijlage, deel hem met je vereniging en we hopen je te zien op de Live-It!

De Live-it! 2020 Commissie

beschrijving

Amicae amicique,

Graag willen we de Live it! onder de aandacht brengen. Hoewel het dit jaar overlapt met zomerkamp (dat 27-29 mei is), willen we u wel graag kort informeren over het bestaan van Live it! en het bericht namens IFES met u delen:

Het is zover: de Live it! 2022 komt er weer aan. Houd daarom 25-28 mei vrij in je agenda en bereid je voor op een super mooi event!
Samen met studenten uit het hele land komen we bijeen om meer te ontdekken over God. Dit jaar doen we dat onder het thema ‘Hemel op aarde’, waarbij we nadenken over onze rol in Gods koninkrijk en over hoe God zich openbaart aan ons op aarde. Daarnaast is de conferentie gevuld met een heleboel gezelligheid in de vorm van onder andere spelletjes en borrels. Dat wil je niet missen!
Meer weten? Of je nu al inschrijven? Ga naar www.wijzijnifes.nl/liveit en houd onze social media in de gaten @ifesliveit (insta / facebook)

Semper amicaliter,
Senaat Antuma