MarjanHoff

Ha GSV,

YEAH, we gaan bijna open. Een luttele 21 dagen staat u nog te wachten voor u met ons mag genieten van een spetterende openingsborrel. Hier kunt u alle ins en outs vinden wat betreft Happie, en ook wanneer we vrijwilligers nodig hebben voor specifieke shifts. Handig om in de gaten te houden dus!

Nu nog iets leuks: ook dit jaar gaat de drankenveiling van Happietaria weer open. Vanaf aanstaande donderdag kunt u weer bieden op uw favoriete drankje en uw naam hieraan verbinden! U wilt toch dat uw naam staat te pronken op de drankenkaart van Happietaria? Het bieden zal tot en met 8 november 23.59 duren.

Helpt u mee Happietaria Groningen ook dit jaar tot een daverend succes te maken?

Dikke smok,
HMT 2018
beschrijving

Fun Fact: Reserveren en opgeven als vrijwilliger kan nu via de site: https://happietariagroningen.nl/ . Supernice, supergeavanceerd, supermakkelijk, supersnel.

Je kan overal precies zien hoeveel mensen per taak nog nodig zijn om te helpen en hoeveel mensen nog kunnen eten per shift (90 totaal). Superhandig.

Drankenveiling is opennnnn! #gethyped

https://happietariagroningen.nl/drankenveiling.php

LET OP!

U heeft nog t/m 8 november, 23.59u de tijd om te bieden op de drankenveiling.

https://happietariagroningen.nl/drankenveiling.php

beschrijving

Nog maar 2 dagen om te bieden op uw drankje!

Surf snel naar https://happietariagroningen.nl/drankenveiling.php en breng uw bod uit!

beschrijving

U heeft nog ongeveer 6 uur om te bieden op uw drankje!

Óf is uw drankje zo populair dat u langer de tijd heeft? Dit jaar is het namelijk zo dat (om oneerlijke situaties te voorkomen) de veiling van een drankje met 5 minuten verlengd kan worden wanneer er een laat bod wordt uitgebracht. Wanneer er wederom een hoger bod binnen deze 5 minuten wordt uitgebracht, zal de timer terugspringen naar 5 minuten. Zo heeft u allen een eerlijke kans om te reageren op iemand die u overbiedt! Veel succes!
beschrijving

De officiële opening van Happietaria 2018 komt eraan! We willen stadjers, buurtbewoners, studenten, vrienden en familie kennis laten maken met ons en ons restaurant. Dit doen we door middel van een openingsborrel op 21 november vanaf 20:00. Iedereen die geïnteresseerd is kan langskomen om een drankje te drinken en het restaurant te bekijken.

Hopelijk tot aanstaande woensdag aan de Henri Dunantlaan 2!

beschrijving

Ha GSV,

Na een maand lang hard werken en geld ophalen voor het goede doel nadert Happietaria Groningen haar einde. Bent u ook benieuwd naar het eindbedrag of heeft u gewoon zin in een goed feestje? Dan bent u aanstaande donderdag vanaf 23:00 welkom op de sociëteit van N.S.G.! Ook zal er morgen na de OCSG-kerstdienst een borrel zijn in het Happietariapand aan de Henri Dunantlaan 2.

Twee keer in één week borrelen voor het goede doel, wat wilt u nog meer?

We hopen u te zien!

WickydeVieking

Nog ongeveer 24 uur tot de grote bekendmaking! Daar bent u toch allemaal bij?!

Ofwel: Morgen 23u NSG pand; bij zijn is meemaken!

Nog klein plaatje erbij, is leuk om naar te kijken:

beschrijving

WickydeVieking

Super dat er zoveel van jullie waren, mede dankzij jullie was het een mooi feestje! En gewoon een ton; echt sick! Dankjewel voor al jullie geld en inzet! 💕

Heeft u ook zo genoten van het feestje gister en wilt u het moment op 0.30u op de soc van N.S.G. nog een keer meemaken? Of heeft u geen idee waar ik het over heb? Klik dan in beide gevallen op de onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?v=ug6f1GPaf68

HMT 2018 out

NOG MAAR 7 DAGEN OM TE SOLLICITEREN!
Deadline: 10 maart 23.59

beschrijving

Wil jij deel uitmaken van het Happietaria Management Team 2019? Met 6 medestudenten een volwaardig en goed draaiend restaurant opzetten voor het goede doel? Twijfel niet langer en stuur je CV + motivatiebrief naar: voorzitter@happietariagroningen.nl! We zijn op zoek naar:

Voorzitter
Leidt de vergaderingen; houdt in de gaten of alles volgens planning gaat; helpt bij andere functies waar nodig; onderhoudt het contact met de landelijke Happietaria.

Penningmeester en juridische zaken
Maakt een begroting; regelt vergunningen en het contact met de gemeente; beheert de geldstromen; houdt de financiën op orde (o.a. rekeningen en declaraties (uit)betalen); zorgt voor eventuele extra kassa-inkomsten.

Pandmanager
Verantwoordelijk voor het vinden en het opknappen van een pand; beheert de opslagloods; regelt de verhuizingen; repareert en onderhoudt pand en spullen.

Manager PR en Bewustwording
Beheert de website en accounts op sociale media; onderhoudt contact met de pers (o.a. radio, tv); promoot Happietaria bij de achterban en stadjers; zorgt voor bewustwording van het goede doel.

Manager Sponsor en Inkoop
Onderhoudt contact en verwerft nieuwe sponsoren; regelt de inkoop van voedsel, drank en schoonmaakmiddelen; is in bezit van rijbewijs B; beheert en regelt een busje waarmee alles vervoert kan worden.

Manager Voeding en Keuken
Bepaalt het menu en de inkopen; geeft leiding aan de keuken; verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen in de keuken.

Manager Personeelszaken
Verantwoordelijk voor de werving van vrijwilligers; geeft leiding aan het personeel 😊 vrijwilligers); houdt zich bezig met het reilen en zeilen in het restaurant; heeft als doel de gasten een fantastische restaurantbeleving te geven.

Spreek vooral AW of mij even aan. En ga dan HMT doen, is echt top.