Paula Lunenborg

Hallo allemaal,

Christian Medical Fellowship (CMF) is een soort fac.-groep voor alle medisch opgeleiden/studenten. Wereldwijd zijn hier allemaal artsen en andere medici bij aangesloten om samen te kunnen praten over hoe je als Christen op een goede manier je beroep kunt uitoefenen, met alle dilemma's die daar bij horen.

In Groningen wordt er iedere 2 maanden een maaltijd + discussieavond/lezing georganiseerd. Hier kun je over een actueel onderwerp van artsen en hun ervaringen leren en hier ook met medestudenten en hun problemen/oplossingen over napraten. In het afgelopen jaar heb ik bijvoorbeeld lezingen meegemaakt over prenatale diagnostiek en euthanasie: hoe ga je daarmee om als Christen? Er is natuurlijk nergens een pasklaar antwoord, maar juist het gesprek met elkaar leert je heel veel over de praktijk.

Komende maandag gaat de lezing over 'kijkje in de ziel'. Het is mogelijk om ook te gaan eten (wees niet bang, iedereen is erg gastvrij en het is er heel gezellig), maar je bent ook zeker welkom na het eten bij de lezing alleen. Je hoeft je niet voor te bereiden, het maakt niet uit hoeveel je weet, iedereen is welkom!

Voor verdere info/opgave: zie de flyer! Mailen mag altijd! Voor algemene info: www.cmf-nederland.nl

Groet, Paula.