L1Rn4urAyA7aTEe

Amicae amicique,

de studenten van de St. Jozefkathedraal zijn weer aan het organiseren geslagen en vragen jullie aandacht voor het volgende:

Na zijn installatie als bisschop van Groningen-Leeuwarden, vroeg Mgr. De Korte aan de studenten of ze het goed vonden als hij een keer een avondje bijbelstudie/catechisatie kwam doen. En dat mocht. :wink:

Aanstaande donderdag is het zover. Hij viert eerst om 19.00 uur de Mis, maar als je dat niks lijkt kun je dat gewoon skippen, maar als je eens een keer 'vergelijkend warenonderzoek' wilt doen kan dat natuurlijk ook. ;)

Na de Mis, die niet zo lang duurt omdat het een gewone 'doordeweekse' dagmis is, gaat hij in het parochiehuis van de Sint Jozefkathedraal (Radesingel 4) ons wat vertellen over het leven van de apostel Paulus en gaat hij dieper op de brieven in. De hele avond is wat informeel en kleinschalig, dus je kunt al je vragen gewoon direct aan de bisschop stellen.

Voel je van harte welkom om langs te komen, de toegang is gratis en het ligt ongeveer op de route naar soos voor je naar de ATV/GSV soos gaat. :)

Voor de volledigheid post ik even het berichtje hierover van de website van de studentenparochie:

Aanstaande donderdag, 4 juni, zal bisschop Mgr. Dr. G.J. De Korte om 19.00 uur de Avondmis met ons vieren. Aansluitend vindt omstreeks 19.30 uur een lezing plaats door de bisschop. Deze zal gaan over 'Het leven van de apostel Paulus' waarin wordt ingegaan op de brieven van deze dertiende apostel in het kader van het Paulusjaar.

Meer informatie kun je opvragen bij Kitty Goeman (info@rkstudentengroningen.nl), bij ondergetekende (Inge Loots, webmaster@rkstudentengroningen.nl) of door een kijkje te nemen op de website: http://www.rkstudentengroningen.nl

Met amicale groet,

ama. Inge Loots