Leanne

Lieve GSV'ers, beste kamerzoekende,

Vanwege een studie in het buitenland komt er vanaf 24 januari tot 1 juli in een gezellig, net en voormalig GSV-huis een gemeubileerde kamer tijdelijk** vrij aan de Aquamarijnstraat 549. Het gaat om de galerijkamer (ca. 14m²) op de tiende verdieping van de Kievit flat (geel) met dus een prachtig uitzicht op onze mooie stad Groningen!! De huur van deze nette kamer bedraagt €220,- (en dat is inclusief twee nette huisgenotes, gas, water, elektra, internet, etc.)

Wij zijn een gezellig en christelijk vrouwenhuis (bestaande uit een NSG'er en een oud-GSV'er) en op zoek naar een tijdelijke, nieuwe bewoonster die het leuk vindt om samen te eten, te kletsen en/of een filmpje te kijken maar ook het ook fijn vindt om af en toe de rust van de eigen kamer op te zoeken.

Ben jij nu juist op zoek naar een tijdelijke kamer en denk je dat jij het met ons als huisgenotes het wel goed zal kunnen vinden, wil je meer informatie of weet jij iemand die interesse heeft in deze kamer stuur mij dan even een mailtje (Leanne1984 at gmail.com). En omdat we woensdag 7 januari al een hospiteeravond willen houden, zou het handig zijn als je snel reageert!

Met amicale groet,

Leanne Poortman

** Deze kamer is tijdelijk te huur, maar de verwachting is dat er na deze periode ook doorschuifmogelijkheden zijn...