dijkstra

Het staat ook al op facebook, maar hierbij ook een berichtje op het forum.
Uit eigen ervaring weet ik dat dit een zeer leerzame cursus is, dus zeker een aanrader!

Doe mee met de ROOTZ-cursus!!

Je bent gelovig, maar weet niet goed wat je moet doen als niet-christenen vragen stellen over jouw geloof? Als christen heb je een hoop kennis en tradities meegekregen, maar vaak loop tegen je tegen vooroordelen over het christelijk geloof aan. Het kan best lastig zijn om helder te verwoorden waar het in het christelijk geloof daadwerkelijk om gaat. Dat het in het christelijk geloof niet gaat om het houden van regeltjes of dat het enkel een inspiratiebron is.
In dit verlangen om het evangelie helder uit te kunnen leggen voor jezelf en anderen voorziet de ROOTZ cursus. Deze cursus bestaat nu al een aantal jaren en is bedoeld om in een weekend een manier aan te leren om het evangelie te verwoorden. Zonder te verzanden in oneindige discussies. Met behulp van sterke illustraties leer je het evangelie op een begrijpelijke en logische manier uit te leggen.
Het wordt een intensief, leuk, gezellig en vooral leerzaam weekend van vrijdag- tot en met zondagmiddag. Kort samengevat, door de training leer je hoe je een goed gesprek over het geloof kunt voeren en ervaar je (nogmaals) de rijkdom van het geloof.

De pluspunten op een rij:

  • Een professionele training (gebaseerd op leerstijlen van Kolb), met ervaren trainers.
  • Handvatten om het geloof te verwoorden die je de rest van je leven kunt gebruiken.
  • Gezellig weekend met andere christelijke studenten.
  • Weekend met God en je geloof bezig.

Praktische info:

  • Datum: 14-16 november
  • Locatie: sociĆ«teit van ATV en GSV (Hereweg 40)
  • Kosten: 25 euro (dat is inclusief eten en cursusmateriaal)
  • Opgave: stuur een mail naar frederik@ifes.nl

Al een aantal mensen heeft zich opgegeven, maar er is zeker nog plek!
Dus geef je snel op!

Ik doe mee!!

Heb je nog niet zoveel te doen komend weekend en lijkt het jou ook erg leuk en leerzaam om te leren hoe je je geloof aan anderen uit kunt leggen? Doe ook mee! (: