AlindaGerrits

Haa allemaal!

Na jaren hier met plezier gewoond te hebben gaat Andrea als echte burger vanaf augustus ons huis helaas verlaten. Daarom zoeken wij een nieuwe bewoner. Onze grote kamer is opgedeeld in tweeën waardoor we een gezamenlijke woonkamer hebben en een slaapkamer van ongeveer 14m2. Die slaapkamer is dus de kamer die vrij komt vanaf augustus voor onbepaalde tijd. Het is een mooie kamer met grote ramen in een gezellig huisje aan de Aquamarijnstraat.
Daarnaast gaat er nog een kamer vrij komen. Alinda gaat namelijk vanaf 1 december t/m 3 april de wereld rond reizen en zoekt daarom een leuk persoon die dan in mijn kamer wil. Het gaat hier om de balkonkamer en deze is ook ongeveer 14m2. Ideaal dus als je in eerste instantie misschien nog niet van plan bent om op kamers te gaan maar het vanaf december wil proberen, of wanneer je alleen de eerste paar maanden iets hebt gevonden en daarna nog een kamer zoekt! Om het geld hoef je het niet te laten want de huurt bedraagt nog geen 200 euro (omdat met het verlies van Andrea ook de huursubsidie verloren gaat weet ik niet precies hoeveel het gaat kosten, maar reken maar op ongeveer 190 euro inclusief).
Daarnaast is Willeke een heel lief huisgenootje en kan ze goed koken :)

Wil jij graag in één van deze kamers wonen of weet je iemand die hier interesse in heeft? Laat het zo snel mogelijk weten door even een appje te sturen naar Willeke: 0636460508 of Alinda: 0681179826 of stuur een mailtje naar: alinda_gerrits@hotmail.com

Joee groetjes!

Willeke en Alinda