sonrisevinkhuizen

Graag wil ik jullie uitnodigen om mee te doen in een evangelisatieproject in Vinkhuizen. Lees dus onderstaande info en meld je aan!

Wie zijn wij & wat doen wij
Sonrise Vinkhuizen is een groep enthousiaste christenen van verschillende achtergronden, die in Vinkhuizen de naam van God bekend wil maken. Oorspronkelijk is de groep ontstaan vanuit het evangelisatieproject 'Sonrise Groningen' dat in de zomer van 2001 door Athletes in Action is uitgevoerd in Groningen. Afgelopen zomer is uiteindelijk ook het laatste onderdeel, de kinderclub, opgeheven in verband met gebrek aan medewerkers.
Ondertussen waren er echter al weer twee mensen begonnen met het maken van plannen voor een doorstart. Op dit moment zijn we bezig met de organisatie van twee kernactiviteiten: kinderclub op woensdagmiddag van 15:30u-17:00u en voetballen met jongeren op vrijdagmiddag van 16:00-18:00u. De kinderclub heeft op dit moment helaas nog steeds te weinig medewerkers om te draaien, maar vrijdag 23 september is er al voor het eerst gevoetbald.

Wat zoeken wij
Op dit moment bevindt het project zich nog in een beginfase. De kinderclub is nog heel hard op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je hoeft niet elke week aanwezig te zijn, ook als je af en toe mee wilt helpen ben je welkom! De kinderclub is nog maar pas gestopt, dus het zou tof zijn als er binnenkort weer genoeg medewerkers zijn, zodat de naamsbekendheid vastgehouden kan worden!
Het voetbalteam bestaat op dit moment uit 4 personen, ook daar kunnen we dus nog wel wat hulp gebruiken. De eerste keer hebben er 4 jongeren meegevoetbald. We hopen dat we langzamerhand meer mensen kunnen bereiken.

Gebed
Gebed is onmisbaar als ondersteuning van onze activiteiten. We willen jou daarom vragen om voor Vinkhuizen en voor onze activiteiten te bidden. Ook ben je van harte welkom op onze maandelijkse gebedsavond, die elke eerste donderdag van de maand gehouden wordt. De eerste keer is dat op 6 oktober om 20:00u op Aquamarijnstraat 771.
We hopen dat je ons mee wilt helpen om het evangelie van Jezus Christus te verspreiden in Vinkhuizen. Voor het voetbalteam of de kinderclub kun je je aanmelden door een email te sturen naar sonrisevinkhuizen@hotmail.com. Hier kun je ook meer informatie aanvragen.

Met vriendelijke groet,
namens Sonrise Vinkhuizen,
Wouter van Essen

sonrisevinkhuizen

Sonrise Vinkhuizen is nog steeds bezig met evangelisatie in Vinkhuizen en deze week staan de volgende activiteiten gepland:

  • een gebedsavond op donderdag 17 november om 20:00u bij Philip Pruim (Saffier 100). Hier zal gebeden worden voor Vinkhuizen en de evangelisatie-activiteiten.

  • voetballen met jongeren uit de wijk op vrijdag 18 november. We voetballen van 15:00 - 17:00u (daarna wordt het donker...). We verzamelen om 14:45u bij de voetbalkooi aan de kruising van de Pleiadenlaan en de Siersteenlaan.

Voel je welkom bij beide activiteiten!! We kunnen altijd extra mensen gebruiken!

Ook voor de kinderclub zoeken we nog steeds mensen. Deze is op woensdagmiddagen van 15:30-17:00u.

Geef je op via sonrisevinkhuizen@hotmail.com of kom gewoon langs!

sonrisevinkhuizen

Deze week ook weer gebed en voetbal. Zeg maar 'voor Vinkhuizenaren, door Vinkhuizenaren'....

Gebed op donderdagavond, om 20:15u, bij ondergetekende (Aqua 771)

Voetbal op vrijdagmiddag, vanaf 14:45u, bij de kooi op de hoek van de pleiadenlaan en de siersteenlaan.

Kom gerust langs!
Wouter

sonrisevinkhuizen

beste GSV'ers,

In het nieuwe jaar gaan we gewoon door met evangelisatie in Vinkhuizen. We voetballen nog steeds 1x in de 14 dagen op vrijdagmiddagen. Het bidden is nu elke donderdagavond vooraf aan het voetballen. De data zijn daarmee:

donderdag 12 januari: bidden, 20:00u, locatie nog onbekend
vrijdag 13 januari: voetballen, 15:00u, voetbalkooi Pleiadenlaan/Siersteenlaan
donderdag 26 januari: bidden, 20:00u, locatie nog onbekend
vrijdag 27 januari: voetballen, 15:00u, voetbalkooi Pleiadenlaan/Siersteenlaan
etc.

De locatie van het bidden wisselt per keer. Ik zal proberen het op tijd bekend te maken.
Je kunt gewoon een keer langskomen of je aanmelden op sonrisevinkhuizen@hotmail.com.
Het zou tof zijn als we wat versterking kregen uit de GSV (nu alleen Rik)!

Inderdaad mensen, kom ook gewoon een keer langs en voetbal/bid mee. Het kost je echt niet veel tijd en de tijd díe het je kost heb je dan ook nog eens een keer nuttig besteed! Je moet ook niet denken dat wanneer je een keer langskomt je er direct aan vastzit, het is natuurlijk geheel vrijblijvend ;)
Het lijkt me een hele goede zaak om zo jongeren in je eigen omgeving proberen te bereiken met het evangelie!

sonrisevinkhuizen

Een tijdje terug heb ik hier voor het laatst gepost, maar we zijn nog steeds bezig! Het wordt weer mooi weer, dus wat houdt je nog tegen om een keer mee te voetballen?

Het voetballen is nu elke week! 16:00u-18:00 (inclusief ff gezellig napraten) in de voetbalkooi op de hoek van de Goudlaan en de Pleiadenlaan/Siersteenlaan. Versterking van minstens 2 man zou tof zijn!

Het bidden is 1x in de 14 dagen op maandagavond. We merken dat het goed is om regelmatig te bidden voor onze activiteiten, voor Vinkhuizen in het algemeen en voor de mensen die er wonen. Gebed heeft kracht en extra mensen zijn altijd welkom. Eerstvolgende keer is maandag 3 april vanaf 20:00u. De locatie maak ik nog bekend.

De kinderclub proberen we nu echt op korte termijn op te starten, maar we kunnen nog steeds extra mensen gebruiken.

Interesse of vragen? Mail naar sonrisevinkhuizen@hotmail.com

groeten,
Wouter van Essen

op welke dag van de week?

sonrisevinkhuizen schreef: Interesse of vragen? Mail naar sonrisevinkhuizen@hotmail.com