esther

HOST vacature

HOST staat voor ‘Hospitality for Overseas Students’. Als HOST-team vinden we het belangrijk dat internationale studenten zich snel thuis voelen in Groningen en dat ze een relatie met Jezus kunnen beginnen of verdiepen. We organiseren daarom verschillende activiteiten, waaronder culturele avonden, “fellowship evenings”, Bijbel kringen, barbecues etc. Op deze manier komen internationale studenten op een relaxte manier in contact met elkaar en met Nederlandse studenten.

Een belangrijk onderdeel van HOST is de Engelstalige Bijbel kring. Wekelijks komen internationale studenten bij elkaar om samen te eten, te zingen, de Bijbel te bestuderen en te bidden. Op dit moment zijn er vijf kringen, vier algemene en een Aziatische kring. De deelnemers komen uit landen over de hele wereld: China, Indonesië, Zuid Korea, India, verschillende Afrikaanse landen, de Verenigde Staten, Europa en natuurlijk Nederland! Het is fantastisch om te ervaren dat we ondanks alle culturele verschillen één zijn in Christus!

De Bijbel kringen en activiteiten worden georganiseerd door een kleine groep vrijwilligers. Op dit moment hebben we dringend Bijbelstudieleiders nodig. Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die ons bestuur of commissies willen komen versterken.
Mocht je interesse hebben om Bijbelstudieleider te worden, of weet je iemand die er eventueel belangstelling voor heeft, bel dan Maartje Smits (0625582119). Voor de andere posities kun je contact opnemen met Adri Fonteijn (0616350443). Voor reacties en vragen kun je ook altijd een e-mail sturen naar info@hostgroningen.nl of neem een kijkje op www.hostgroningen.nl. Daarnaast ben je ook van harte uitgenodigd om eens bij een van onze activiteiten langs te komen!

Met vriendelijke groeten,

Het HOST-team.