TheoSikkema

HOST-IFES zoekt bestuursleden! Een buitenland-ervaring in Groningen.

Je hoeft voor een buitenland-ervaring niet uit Groningen weg! Door een verder internationaliserendere RuG komen er steeds meer internationale studenten naar Groningen. HOST-IFES is een ontmoetingsplek voor internationale studenten. De plek waar internationale studenten zich welkom voelen, vriendschappen sluiten en God ontmoeten. Ook voor Nederlandse studenten kan HOST wat betekenen. Ben je geinteresseerd in andere culturen en mensen, wil je misschien je Engelse spreekvaardigheid oefenen of internationale contacten opdoen? Ook daarvoor is er HOST-IFES. Meer over HOST vind je op www.hostgroningen.nl. Het afgelopen jaar zijn we als organisatie gegroeid en is onze plek in Groningen verstevigd onder andere doordat we deel uitmaken van het OCSG. Volgend jaar kan dit worden uitgebouwd.

HOST zoekt voor komend studiejaar 2011-2012 nieuwe bestuursleden. Wij zoeken christelijke studenten die enthousiast zijn om de internationale kant van de studentenwereld te ontdekken. Heb jij organisatorische kwaliteiten en dat enthousiasme om internationale studenten een mooie tijd te geven in Nederland? Interesse om in een internationale setting mensen te ontmoeten en internationale contacten op te doen? Dan zoeken wij jou. Affiniteit met internationale studenten, omdat je bijvoorbeeld in het buitenland hebt gestudeerd is een pré. Het gaat om een van de volgende functies:

  • Chairman - Deze m/v stuurt de boel aan. Motiveert en stuurt waar nodig. Onderhoudt de externe contacten, van Afrikaanse studentenvereniging tot rector-magnificus. Ook houd jij contact met het OCSG en neem je 2x per maand deel aan de vergaderingen daarvoor.
  • Internal communication coordinator – Diegene is verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de informatievoorziening (website, email, notulen).
  • Activity Committee coordinator – Deze functie heeft betrekking op het organiseren van de activiteiten zoals de HOST Weekenden, Cultural Evening en de Movienight.
  • Biblestudy and Fellowship coordinator – Diegene heeft de verantwoordelijkheid voor de verschillende Bijbelstudie groepen en éénmaal per maand een Fellowship-evening.

Je kunt ons een e-mail zenden met een je gegevens en een korte motivatie naar hostgroningen2010@gmail.com (je mag ook mailen voor informatie) of bellen
naar 06-42421101. Wij zien uit naar de reacties. Tot slot: je bent altijd welkom op één van onze activiteiten voor een overzicht zie onze facebookpagina of www.hostgroningen.nl!

Met vriendelijke groet,

Jan ten Hoor
Chairman 2010-2011