Studiepunt

Vacature Studiebegeleiders, Groningen (minimaal 5 uur per week)

Wat doet een Studiebegeleider?
Voor stichting GSG+ (afdeling Studiepunt, onderdeel van de Gereformeerde Scholen Groep) zijn wij op zoek naar studenten die het leuk vinden om te werken met leerlingen die problemen hebben bij het structureren en plannen van hun (huis)werk. Het gaat veelal om jongeren van het Gomarus college die door hun functiebeperking niet goed kunnen mee komen met hun school werk.
Daarnaast begeleid je de leerlingen in het volwassen worden, op sociaal en emotioneel gebied.

Je verricht deze werkzaamheden op een locatie die in of vlakbij een school is gevestigd. Hier werk je in vaste kleine groepen van 3 á 4 leerlingen die je begeleid met een collega.

Kortom, een leuke uitdaging.

Welke Functie-eisen zijn er?

  • Je bent actief christen;
  • Je hebt een goed inlevingsvermogen en bent contactueel vaardig;
  • Je bent een vriendelijke persoon;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je wilt ervaring opdoen in het onderwijs.

Opleidingsniveau HBO/WO een opleidingsrichting die affiniteit heeft met: onderwijs, pedagogiek, psychologie of opleiding tot docent is een pré. Als je niet in een van deze gebieden studeert maar toch geïnteresseerd bent in het werk ben je vrij om te solliciteren, motivatie is namelijk een belangrijke drijfveer in dit werk.

Wij bieden
We bieden je een afwisselende bijbaan “naast” het onderwijs met leuke collega’s en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen.

Werktijden: Afhankelijk van de standplaats, ‘s middags
Werkdagen: maandag t/m vrijdag
Plaats: Groningen, Drachten, Zuidhorn
Beschikbaarheid: bij voorkeur 2 middagen of meer.
Gratis deelname aan diverse cursussen, Intervisie en Coaching op het gebied van het werken met kinderen met een functiebeperking.

Je kunt je motivatiebrief met CV sturen naar: j.de.goede@gsg.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Joop de Goede: 06-160 067 31 mailen mag natuurlijk ook.

Dit topic kan gesloten worden. Bedankt voor al jullie reacties/sollicitaties!