concert

Check dit (leuk!):

PERSBERICHT

Een van Nederlands bekendste gospelbands komt naar Assen.

Assen Maart 2007
17 maart a.s. komt de band Stonewashed naar Assen. Het ‘un-plugged’ optreden zal plaatsvinden in De Kandelaar kerk aan de Oude Molenstraat 20 in Assen. Aanvang 20.00, zaal open vanaf 19.00

De band Stonewashed werd in 2004 opgericht door Esther en Bram van Dijk. Aanleiding hiervoor was het overlijden van hun twee dagen oude zoontje Joshua. De naam van de band zegt al genoeg: gewassen door tegenslagen in het leven. Het eerste album van Stonewashed, genaamd “Joshua” was een groot succes. Het heeft dan ook veel media-aandacht gekregen. Zo was Stonewashed onder andere te gast bij Het elfde uur en Goud, wierook en mirre. De bekende gospelartiest Ralph van Manen werkte mee aan dit album. Van hun debuutalbum ''Joshua'' gaan duizenden albums over de toonbank zo ook van hun single ''It's You I Need'' .

Stonewashed is regelmatig op verschillende podia te zien, bijvoorbeeld onlangs nog op het Flevofestival. Stonewashed is verschillende keren te gast bij tv programma’s van de Evangelische Omroep.

Na het overweldigende succes van hun eerste album Joshua is Stonewashed opnieuw de studio ingedoken, met als resultaat in oktober 2006 een dijk van een album dat naadloos aansluit op hun debuut-cd.

“All I Want” bevat wederom zeven ijzersterke tracks waarin de relatie tussen mensen en ook de (soms moeilijke) relatie met God geschilderd wordt. Stevige up-tempo love songs worden afgewisseld door gevoelige face to face ballads. Reden genoeg om de band Stonewashed naar Assen te halen, aldus Edwin Sijnstra, organisator van dit concert.

Wat: Stonewashed “unplugged” optreden.
Wanneer: 17 maart 2007, aanvang: 20.00 (zaal open 19.00)
Waar: ‘de Kandelaar’ Oude Molenstraat 20, te Assen

Kaarten à € 7,50 en tot 18 j. à € 5,- in de voorverkoop
Aan de kassa; à € 8,50- en tot 18 j. € 6,00

Kaarten voorverkoop reserveren via: kaartenstonewashed at hotmail.com

Meer informatie:

Via telefoon: 0592-353406 of via mail: e.r.sijnstra at zonnet.nl

Stonewashed official website: www.stonewashedmusic.com