keet

Medio januari 2007 kwam het nieuwe deel uit van de boekenreeks Verantwoording onder de titel: De Matrix Code, Sciencefictionfilms als spiegel van de technologische cultuur, geschreven door Bart Cusveller, Maarten Verkerk en Marc de Vries. Het enthousiasme waarmee dit boek werd ontvangen, was de aanleiding tot het organiseren van een congres.

In het sfeervolle Filmtheater ’t Hoogt te Utrecht zullen tijdens het congres diverse vooraanstaande sprekers zoals dr. Ad Verbrugge en Natasja Visser hun visie geven op aspecten van deze publicatie. Aspecten die globaal uiteenvallen in filosofie, sciencefiction/kunst en onderwijs. In aansluiting op de lezingen zal de uitreiking van De Matrix Code plaatsvinden aan een van de sprekers. In verband met het gegeven van gelimiteerde zitplaatsen raden wij aanmelding van tevoren dan ook ten zeerste aan.

Het congres wordt georganiseerd door de Stichting voor Reformatorische Wijsbegeerte met medewerking van Uitgeverij Buijten & Schipperheijn en CVFilm.

De Matrix Code Congres
Locatie: Filmtheater ’t Hoogt, Hoogt 4, 3512 GW Utrecht
Datum: 20 april 2007
Toegang: gratis
Aanmelding: Centrum voor Reformatorische Wijsbegeerte, Postbus 3206, 3760 DE Soest, per mail: pr.reform.philos@planet.nl en telefonisch via: 035-5880205. Aanmelding via email verdient voorkeur

Meer informatie over het congres kunt u vinden op www.aspecten.org.