Fraanje

Amicae amicique,

Allicht hebt u er al eens van uw Senaat over gehoord: Binnen IFES wordt momenteel gewerkt aan een meerjaren-beleidsplan. De eerste stappen hierin worden gezet middels een online brainstorm. Er zijn zo'n 3000 Nederlandse studenten lid van IFES, dus om een breedgedragen beleidsplan te kunnen maken zijn de ideeën van studenten nodig.
Om kansen en ideeën te identificeren bespreken we de komende maanden interactief vijf strategische thema’s.
Ik wil u vragen om ook actief mee te denken. Als u het thema-filmpje bekijkt en de enquête invult, bent u in maximaal een kwartiertje klaar. Het zou leuk zijn als u ook aan de discussie op het forum mee doet.
We zijn inmiddels bij het derde thema, maar het aantal reacties is nog niet wat we willen. Dus klik om mee te denken over het thema “Internationalisering”.
Alvast bedankt voor uw hulp!

Met amicale groet,
Roel Fraanje
FQI-er en oud-lid VGSD

P.s.: Reageer snel, we zijn al bijna aan het volgende thema toe.

Het laatste beleids-thema in het DenkMee-project is aan de beurt: Gemeente, student en afgestudeerde. Hierin spelen vragen als 'Hoe verhoudt de studentenvereniging zich tot de kerk?' en 'Wat heb je na je studententijd aan je vereniging en aan IFES gehad?' een rol.

M.i. een erg belangrijk thema, waarbij met name voor VGS'en aloude meningsverschillen spelen.

Het invullen van de enquête, maar meer nog: mee-discussiëren op het forum, is een uitgelezen kans direct sturing te geven aan het IFES-beleid van de komende jaren. Alvast bedankt voor je bijdrage!

De avond met Bert den Hertog, gisteren, schijnt interessant geweest te zijn.
Zijn er nog mensen die naar aanleiding daarvan ook mee willen denken in ?