fqi.feestcie

.

Amicae Amicique,

Het is tijd voor iets moois, een beetje tegenwicht voor al het waardeloze weer en de amicale radiostilte: een Amicale Beachparty! Samen met de zusters uit den lande een dagje op het strand hangen, zwemmen, bruin worden, een potje beachvolleybal spelen, nog bruiner worden, zandkastelen bouwen en cocktails drinken.

Dit wilt u natuurlijk meemaken en daarom bent u op 16 augustus, rondt een uurtje of 12 op het Noorderstrand in Scheveningen. Dat is niet zo moeilijk, want het strand is prima te bereiken met het OV. Bovendien is 16 augustus de eerste dag waarop u weer gratis met uw Week-OV mag reizen.

Op het strand regelen wij voor u: Zand & zout water
Een beachvolleybalnet
Muziek
Cocktails
Wat u dan zelf nog mee moet nemen:Zwemkleren en een handdoekBier en eten voor u en uw vrindenSchepjes, emmertjes, strandballen, vliegers, etc.Een euro ter dekking van de kosten
Eventueel kunt u uw voorraden ook nog bij het strand inslaan, daar is een kleine supermarkt, maar die is wel een stuk duurder dan uw eigen buurtsuper.

Meer info over de precieze locatie volgt. Voor vragen, aanvullingen en tips kunt u mailen naar: beachparty-at-vgs-nederland.nl

U vindt ons hier:

Rest ons een amicale groet,

Uw strandwacht:
Christian Harwig – F.Q.I.
Rika Draijer – VGSL 'Franciscus Gomarus'
Friso Leder – VGSU

P.S. Mocht u de trotse eigenaar zijn van een koelbox of gettoblaster laat het ons dan even weten!

TheoSikkema

Nais Nais, wie gaat er mee proberen hier bij te zijn?

Voor een leuke beachparty zijn we natuurlijk altijd wel in, daar ben ik denk ik wel bij..

Christine H

Hoera, dan is OV weer geldig.

Leuk idee hoor, maareh tis wel keiweek natuurlijk

TheoSikkema
angelina schreef: Leuk idee hoor, maareh tis wel keiweek natuurlijk

Inderdaad, daarom moet je ook zorgen om 18:00 terug te zijn in Groningen, zodat je van de Beach Party de Jungle Fever op de KEI-kar mee kan pakken!

ga je met de auto dan sikkema? Anders is het om 15:00 weer vertrekken voor groningen, en dat slaat natuurlijk nergens op. (16,00 vertrekken ook niet, KEI-week is k*t! No-offence, KEIcie)

Dijkio schreef: ga je met de auto dan sikkema? Anders is het om 15:00 weer vertrekken voor groningen, en dat slaat natuurlijk nergens op. (16,00 vertrekken ook niet, KEI-week is k*t! No-offence, KEIcie)

Helaas je hebt het nooit begrepen;)

Volgens deze website is de Week OV pas weer geldig vanaf 17 augustus:

http://reisikgratis.nl/2011-08-16.htm

Online staat dat de Week OV niet geldig is van 16 juli 04.00 tot 16 augustus 04.00, dus dan zou je denken dat hij 16 augustus wel geldig is vanaf 04.00 's ochtends/'s nachts toch?

angelina schreef:
Dijkio schreef: ga je met de auto dan sikkema? Anders is het om 15:00 weer vertrekken voor groningen, en dat slaat natuurlijk nergens op. (16,00 vertrekken ook niet, KEI-week is k*t! No-offence, KEIcie)

Helaas je hebt het nooit begrepen;)

Als je op soos komt kun je me misschien wat leren dan ;)

Viespeuk.

pytric schreef: Viespeuk.

Dit zegt meer over jou dan over mij.

Leuk! jammer dat dit soort dingen dan niet op vrijdagen worden georganiseerd zodat de mensen met weekend-ov en week-ov er heen kunnen..

Gaan hier nog mensen naar toe? Ik twijfel nog, het lijkt me namelijk erg leuk!

fqi.feestcie

Amicae amicique,

Volgt u ook al dagen gespannen de weersverwachtingen, in de hoop dat er spontane hittegolf zal losbarsten op het moment dat u in de trein stapt naar Scheveningen?

Dan komt u er waarschijnlijk, net als wij, achter dat er niets zo onvoorspelbaar is al het Nederlandse weer. Toch lijkt duidelijk te worden dat het morgen geen bloedhete dag met strakke blauwe lucht wordt.

Laat dit u er echter niet van weerhouden naar de Amicale Beachparty te komen! Het is altijd goed om aan het strand te zijn, helemaal als het met amicalen is en zelfs als het geen 30 graden is. Volleyballen, voetballen, frisbeeën, over de boulevard paraderen en zandkastelen bouwen behoren nog altijd tot de mogelijkheden. En misschien durft u zelfs nog wel te gaan voor een zomerse 'diehard deep freeze dip'. Wat ons betreft ziet u het als een amicale nieuwjaarsduik. Schroom dan ook niet uw zwemkleren en een feloranje Unoxmuts mee te nemen.

Zoals beloofd nog wat meer aanwijzingen over de precieze locatie. Het beste kunt u via Den Haag Centraal reizen. Als u daar bent aangekomen neemt u tram 9 richting het Noorderstrand en stapt uit bij de halte 'Kurhaus'

Als u eigenwijs bent mag u natuurlijk ook een andere tram pakken, of de bus nemen. In dat geval zou u ook nog uit kunnen stappen bij de haltes 'Circustheater' of 'Zwarte pad'.

Zodra u uitgestapt bent loopt u naar het strand en ziet u de zee! In de zee ligt een pier, aan de rechterkant van de pier vindt u de rest van Amicaal Nederland.
Het feest begint om 12.00 uur

Dat is alles wat u weten moet. Mocht u dat nog niet gedaan hebben, laat dan hieronder, of via even weten of u komt!

Immer amicaal,
Uw strandwacht