Andrea

Amicae amicique,

Het eerste sponsorgeld is bij de vrouwen van ons AIA-team al binnen. Maar we zijn er uiteraard nog lang niet. Daarom houden we woensdag tussen 12 en 16u een statiegeldactie. Wilt u iets bijdragen aan ons project en wilt u toevallig ook graag af van de statiegeldflessen die zich in uw keuken opstapelen? Of wilt u wellicht 1 of meerdere (lege) kratjes bier doneren, die wij dan voor u wegbrengen? Dan hebben we een deal!

Het geld dat we ophalen gaat naar de kosten die het project met zich meebrengt, dat wij met Athletes in Action in Barcelona gaan draaien. Aangezien we daar 1295,- per persoon voor moeten neertellen, begrijpt u dat wij uw bijdrage zeer goed kunnen gebruiken!

Om een beeld te krijgen van AIA en de projecten die komende zomer in Europa plaatsvinden, is het bekijken van onderstaand filmpje echt de moeite waard:

Voor meer informatie: zie .

Wij rijden woensdag met een auto door de stad om bij u uw statiegeldflessen en -kratjes op te halen. Geef in dit topic aan als we bij u thuis welkom zijn en of u een voorkeur hebt voor het tijdstip waarop we komen.
Mocht u tussen 12 en 16 niet thuis zijn, dan is daar ook nog wel wat voor te regelen.

Met amicale groet,

Ron
Daan
Philip
Joas
Wybren
Andrea
Kristel
Hannah

Dafuq?
Webcie, doe eens iets?