MissT

Amicae Amicique,

Even een post van een zogeheten fossiel uit de oudheid. Ik werk als vrijwilliger voor een organisatie die graag een zomerschool voor christelijke studenten en pas-afgestudeerden organiseert, vandaar. #wiekentFuaabFnørnog

Ambitieuze ‘Leiders van morgen’ gezocht

Vereniging Prisma, de koepel van christelijke ontwikkelingsorganisaties, organiseert komende zomer van 10-13 juli een Summer School met als thema: ‘Christelijke Leiders in de Wereld van Morgen’.

Deze zomerschool is bedoeld voor ambitieuze christelijke studenten en pas afgestudeerden van het HBO of WO die ambitie hebben om de wereld te verbeteren. In de Summer School komen mini-colleges voorbij met thema’s over ‘leiden vanuit je christen zijn’, ‘gender’, ‘klimaatverandering’ en ‘bedrijven voor een betere wereld’ gegeven door directeuren, onderzoekers en hoogleraren of politici die voorlopers zijn op hun thema.

Voel jij je vanuit christelijk geloof gedreven om maatschappelijk relevant te zijn? Heb jij ideeën hoe de wereld beter, eerlijker, duurzamer of veiliger kan en wil je graag leren hoe jij je ambitie en drive om kan zetten in leiderschap? De zomerschool over christelijk leiderschap gaat in op de uitdagingen van globalisering, armoede en ongelijkheid en daagt jou uit leiderschap te nemen door colleges en workshops helpen jouw leiderschapstalenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Aanmelden kan tot 20 mei!

Meer informatie: www.prismaweb.org/nl/summerschool of mail thoving@prismaweb.org.

Amicaliter, Tiny Hoving