Ellen

Christen & Pedagoog

…….Hoe kun je een positieve bijdrage leveren aan het opvoedingsklimaat in Nederland, en hoe kan je christelijke geloofsovertuiging van betekenis zijn in je vakbeoefening?.......

Het Netwerk van Christen-Pedagogen in Groningen (NCP) Presenteert:

Een praktische en interactieve avond rond het thema “Wat is Goed?”. Met als spreker Jan van Veen die als psychiater werkzaam is in de Van Mesdagkliniek.

Een interessante avond voor zowel studenten en werkenden in de pedagogiek én psychologie. We verwachten dat een avond rond dit thema een nuttige bijdrage zal leveren voor ieders persoonlijke (werk)omgeving. Daarnaast zal tijdens deze avond de keuze voor werken in een christelijke dan wel niet-christelijke instelling aan bod gaan komen.

Het Netwerk van Christen-Pedagogen in Groningen is onderdeel van het landelijke ICS (www.icsnet.nl)

Wat: Netwerk van Christen-Pedagogen (NCP) in Groningen.
Waar: Goede Herderkerk, Johan de Wittstraat 2.
Wanneer: Donderdag 3 april, 20:00 vanaf 19:30 koffie/thee.
Entree: 5 euro.

Contact: Tel: 06-55877332 / Mail: samuelpoot@hotmail.com of ellenvisscher@gmail.com

Hmm, klinkt boeiend!

Ik wil het toch nog even weer onder de aandacht brengen:

morgenavond dus een lezing door Jan van Veen, werkzaam als psychiater in de van Mesdag kliniek.
Het thema 'Wat is goed?' klinkt wel wat vaag en theoretisch, maar gezien de achtergrond van de spreker zal het zeker ook een praktische en daarnaast interactieve avond worden.

Benieuwd wat er binnen de muren van een tbs-kliniek zich afspeelt? Waarom iemand met deze mensen zou willen werken? En wat je als christen-pedagoog/psycholoog met zijn ervaringen in je eigen werkveld kunt?

Je bent van harte uitgenodigd!!!