TheoSikkema

Vanuit het OCSG zijn we, zoals je misschien al gemerkt hebt, weer hard op zoek naar enthousiaste mensen die vanaf februari weer mee willen helpen in Student Alpha als leider voor een groepje. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Milou, Ellie, Myrthe, Bernice en Theo. Wij denken dat dit een erg, erg mooie kans is om andere mensen met het geloof in aanraking te laten komen, ook juist vanuit het uitdragend christen zijn!

En ook juist daarvoor:

Startavond Alpha.

Wil je eens kijken naar de basis van je geloof? Of heb je vrienden of buren die meer willen weten over God en de bijbel? Kom dan met je vrienden en buren naar de Alpha cursus! De Alpha-cursusis een kennismakingscursus van het christelijke geloof. Tien donderdagavonden lang worden er verschillende vragen behandeld over wat het betekent om christen te zijn. Bijvoorbeeld: Wie is Jezus? en De bijbel lezen: hoe en waarom? Op een avond wordt er eerst gezellig gegeten, dan komt er een praatje over het onderwerp en wordt
het daarna besproken in kleine groepjes.

Lijkt het je leuk om mee te doen of ken je studenten die erg benieuwd zijn naar het christelijk geloof.
Kom dan naar de startavond 7 februari, 20.00 uur in het NSG pand (Hereweg 1)

Verder zijn er nog steeds Alphaleiders nodig. Lijkt het je leuk met Alpha te helpen mail dan naar alphaocsg@gmail.com. Dit adres kan je ook gebruiken wanneer je nog vragen over de Alpha hebt.

Tot dan!