Flor is

Dinsdag 9 oktober a.s wordt er een rondleiding door het stadhuis gegeven door de gemeenteraadsfractie van de ChristenUnie. Alle mensen die enigszins belangstelling hebben voor politiek mogen dan langs komen om te kijken hoe het er in het stadhuis aan toe gaat.

De avond zal om 19:30 beginnen en om een uur of 22:00 zijn afgelopen.
Naast de rondleiding is er de mogelijkheid om de ChristenUnie fractie vragen te stellen over hun werk, en zal er eventueel een discussie worden gehouden

De toegang is geheel gratis, wel is het handig voor belangstellenden om zich op te geven. Dat kan voor 5 oktober bij christenunie@raad.groningen.nl of 050-3130744

Laat je niet weerhouden door eventuele andere verplichtingen, maar kom allemaal. (Facgroepen hebben dan gelijk hun facgroep uitje georganiseerd)

Het staat natuurlijk buiten kijf dat (wanneer je niet op 9 oktober kunt) ik ook wel zo vriendelijk wil zijn om een rondleiding door het Stadhuis met bijbehorende informatie te geven. Alleen zal dat niet vanuit het ChristenUnie perspectief gebeuren.

Opgeven? Vragen? stephan @ studentenstad.nl

Overigens heet het gebouw op de Grote Markt het Stadhuis. Het gebouw in de Kreupelstraat wordt (in de volksmond) ook wel aangeduid als gemeentehuis.

Je kunt je nog steeds opgeven, dus iedereeen die christelijke politiek interessant vindt, of iedereen die wel eens door zo'n markante gebouw als het stadhuis heen wil lopen: geeft u op.

Laatste ronde laatste kansen, dit is de ideale invulling van een bk-vrije, facgroep-vrije avond.