Tim

Ha GSV!

Het is twee maanden voor kerst wat betekent dat de kerstmuziek er weer bij gepakt mag worden en de repetities weer beginnen! Op dinsdag 17 december organiseert O.C.S.G. weer een kerstdienst voor alle studenten in Groningen en daarbij hebben we jouw hulp nodig. Voor het koor zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om te zingen en bereid zijn om enkele donderdagavonden van 19.00 – 20.30 te repeteren. Lijkt dit jou leuk? Geef je dan op via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyGchp-TCdo-2H_dgkjjQG7FMFkZ7GZy_pzKqcW3IlBEk_oQ/viewform?usp=sf_link.

Daarnaast willen we dit jaar niet alleen een kerstkoor opstellen maar willen we ook voor het eerst een muziekensemble opstellen. Dus alle strijkers en blazers; voel je geroepen en kom dit feest met ons vieren! De repetities zullen zijn op enkele donderdagavonden van 20.30-21.30 uur. Ben jij die supermusicus die echt de sterren van de hemel speelt op zijn viool, trompet, klarinet of iets dergelijks en lijkt jou dit leuk? Geef je dan op via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehm516ylYNiB8wtIfsnjAkpC76pNki1CsaVl5YaxCbDksCAA/viewform?vc=0&c=0&w=1.

De deadline voor het opgeven staat op 8 november. Voor verdere vragen kun je altijd mailen naar secretaris@ocsg.nl.

Hartelijke groet,

O.C.S.G. bestuur 2019-2020

beschrijving

Bump!

U heeft nog een paar dagen om zich op te geven om te zingen of te spelen tijdens de O.C.S.G.-kerstdienst. We hebben u nodig!

Bump, vanavond is de deadline hiervoor

Hoi,
Dit is morgen!
beschrijving

Tot dan!