Knapzak

Lieve forumgebruikers en gebruikster,

in het kader van de wereldwijde teruggang van het algemeen functioneren van de samenleving dient de WebCie zich te conformeren. Immers, wij lijken dan wel boven die wereld te staan, maar de bittere werkelijkheid beslaat het tegendeel...
Om toch de totale kwaliteit van het forum en eigenlijk heel GSVnet.nl te kunnen blijven waarborgen zijn wij genoodzaakt enkele nieuwe regels in te voeren.

Deze regels vinden hun oorzaak in de database en de daaraan direct gekoppelde serverruimte van GSVnet.nl. Er worden op dit moment zoveel berichten geplaatst dat de harde schijf op de server vol begint te raken. Een oplossing is natuurlijk het verwijderen van oudere onderwerpen, maar dit zal niet afdoende zijn. Het is van belang in de toekomst te gaan denken, voorkomen is immers beter dan genezen.

Daarom dient eenieder zich bij het openen van een nieuwe topic te houden aan de volgende regels
-naam van het onderwerp dient duidelijk te zijn en de inhoud bondig weer te geven.
-het onderwerp zelf moet 'zinnig' zijn. Het moet zich lenen voor discussie en niet voor slechts een beperkt aantal personen interessant zijn. Het is niet de bedoeling dat iedereen zijn eigen community begint.
-Chatten en slowchatten kan, maar niet op GSVnet.nl. Hiervoor kunt u zich wenden tot TMFweb.nl, crosspoint.net en de msn messenger service. Ook sms behoort tot de mogelijkheden.

Alle onderwerpen die op dit moment nog niet aan deze regels voldoen, zullen naar het archief verplaatst worden, waaruit ze na twee week verwijderd zullen worden. In het archief kunt u niet meer reageren, u kunt er nog wel uw onderwerpen uitprinten.
Om zorg te kunnen dragen voor een goede performance zijn deze maatregelen nodig. Op- en aanmerkingen kunnen geplaatst worden in "Lieve WebCie".

De WebCie