Pieter

Donderdag 23 september gaat er weer een Alpha-cursus van start voor christelijke studenten en/of de leden van de ATV, BTG, CSFR, GSV, Ichthus, NSG.

De Alpha-cursus is in principe kennismakingscursus met het christelijke
geloof. De afgelopen jaren is echter gebleken dat het ook voor
christenstudenten erg mooi en leerzaam is om in een goede en open sfeer te kunnen ontdekken wat het betekent om christen te zijn.

De cursus bestaat uit 10 donderdagavonden en een weekend. De avond begint met een gezamenlijke maaltijd, gevolgde door een inleiding. Bijvoorbeeld "Hoe kan ik zeker zijn van mijn Geloof?", "Geneest God ook vandaag nog?"," Bidden: waarom en hoe?" en "Hoe leidt God ons?". Na de inleiding zal er in kleine groepen over het onderwerp door doorgesproken worden. In het weekend zal staat de Heilige Geest centraal. De exacte data staan op http://www.alphagroningen.nl De wekelijkse bijeenkomst op donderdagavond begint om 18.30 en wordt (zeer waarschijnlijk) gehouden op de Magnolia lokatie van Gomarus. (nabij het Noorderstation)

De cursus is in principe kosteloos. Voor het weekend, het cursusboekje en
het eten zal een kleine bijdrage worden gevraagd.

Wil je deelnemen, meld je dan aan bij onze teamleider, Joric van der Kolk.
Dat kan telefonisch (06-18647027) of via de mail. (studenten@alphagroningen.nl). Natuurlijk kun je ook bij een van de andere teamleden terecht, ook als je vragen hebt.

groeten,
het Alpha-team!

http://www.alphagroningen.nl studenten@alphagroningen.nl

Joric van der Kolk (GSV)
Dineke de Vries (GSV)
Henrike Bijlstra (ATV)
Marthe Scheper (ATV)
Pieter Bezemer (GSV)
Chris Havinga (GSV)
Seline Hamstra (CSFR)
Esther Wijnen (Ichthus)
Wouter Horst (geen vereniging)
Sietske de Jong (GSV)
Hans Veldkamp (GSV)
Richard Rutgers (geen vereniging)

En dat duurt dus al niet eens zo lang meer,

Als je interesse hebt meldt je dan nog even aan bij een van de bovenstaande personen. zoals gezegd beginnen we donderdag, en het wordt echt mooi, dus opgeven maar!

Hoeveel aanmeldingen zijn er al?

Momenteel zijn er 33 aanmeldingen. Maar er is genoeg plek voor meer! :D Dus... laat je (te) drukke agenda niet de rede zijn om de cursus niet te kunnen volgen en (weer) te zien hoe God om je heen werkt en Hij je leidt o.a. in het (her)bouwen van een persoonlijke relatie met God en wat voor taken God je als christen geeft in je leven.
;)

Ja Skoap, ga gewoon nog n keer..! (waar was je trouwens woensdag..!)

als het aantal aanmeldingen nog zo doorgaat gaat Skoap nog wel een keer hoor... ;)

gezellig, hoe meer zielen hoe meer vreugd!