okkeoosterhuis

komende zomer zijn de Olympische spelen in Griekenland, Tijdens die zelfde Olympische spelen gaan een heleboel christenen naar Griekenland om het nieuws te vertellen waar geen gouden medaille tegen op kan. Het nieuws dat Jezus de dood heeft verslagen. De boodschap van Johannes 3:16 : want alzo lief heeft God de wereld gehad dat Hij zijn enig geboren Zoon niet gespaard maar voor ons allen over gegeven heeft.

Nu is deelname niet geheel gratis. Om in de kosten van het project tegemoet te komen en om mensen die wel willen maar voor wie het geld een probleem is financieel te steunen hebben wij (regio van GSV,ATV en NSG) het plan opgevat om een benefit concert te gaan organiseren.
We willen iedereen hier van harte voor uitnodigen. De datum is inmiddels vastgesteld op woensdag 26 mei zonder tegen bericht kunt u hiervan uitgaan. We kunnen inderdaad in de Columna terecht op deze avond, 20:30 leek ons geen gekke tijd.
(Mocht u zelf graag een bijdrage willen leveren op deze avond dan kan juichen wij dat toe. Neem in dat geval contact op met Renate (3143917 /0612208320) of Okke (3188056) of stuur een mailtje:

Renaath@hotmail.com, okkeoosterhuis@hotmail.com

Groetjes namens de regio Renate en Okke