Rinze

Amicae, amicique,

Als oud-GSV'er, die nu werkt voor ONE, heb ik voor jullie een mooie kans om leuke en relevante ervaring op te doen, iets dat sommigen van jullie vast zal interesseren.

Wil jij strijden tegen extreme armoede? Wil jij je inzetten voor de uitvoering van de Global Goals en tegelijk leren lobbyen en campagne voeren? Meld je aan tot 29 maart om als ONE Jeugdambassadeur aan de slag te gaan. http://www.one.org/nl/kom-in-actie/one-youth-ambassadors/

ONE is op zoek naar jongeren die als Jeugdambassadeur mee willen helpen in de strijd tegen het onrecht van extreme armoede en ondertussen een gave tijd willen hebben. Meedoen aan het ONE Jeugdambassadeur programma betekent dat je je vaardigheden en kennis met betrekking tot extreme armoede en lobby verder kunt ontwikkelen door training en praktijkervaring, de mogelijkheid hebt om met andere Nederlandse en Europese Jeugdambassadeurs te werken aan het beëindigen van extreme armoede en een internationaal netwerk kunt opbouwen.

‘Jeugdambassadeur zijn voor ONE is super. Wie kan er nou zeggen dat ze minister Ploumen hebben uitgezwaaid richting Ethiopië, met 300 andere jeugdambassadeurs hebben gerend over het terrein van het Europees Parlement en honderden foto’s hebben genomen met en van mensen op straat en festivals in de vorm van strengthies, met ONE tattoos en mega billboards met positieve feiten over ontwikkelingssamenwerking?’
– oud Jeugdambassadeur 2015

Over ONE
ONE is een organisatie die van onderop campagne voert en lobbyt om extreme armoede uit de wereld te helpen en voorkombare ziektes uit te roeien, voornamelijk in Afrika. Onze zeven miljoen leden creëren meer bewustzijn en voeren de druk op politieke leiders op om slim en effectief beleid te ondersteunen. En vragen hen programma’s te steunen die armoede helpen bestrijden en kinderen een opleiding en toekomst geven.

We vragen hen om hun beloftes rond armoedebestrijding waar te maken en voeren campagne voor beter ontwikkelingsbeleid en effectievere ontwikkelingssamenwerking. Ook meer democratie, verantwoording en transparantie staan hoog op onze agenda. Alleen zo kan armoedebestrijding effectief worden geïmplementeerd. ONE krijgt als organisatie geen subsidies van overheden en wij vragen geen steun in de vorm van geld aan het grote publiek.

Ik zie jullie aanmeldingen graag tegemoet!