grasMaaiker

Ha voedselverspillingtegengaande/profiterende GSV'ers,

Heeft u ook wel eens iets in de (koel)kast liggen waarvan u denkt: iel bah? Of heeft u, net als ik, een recept voor 8 personen gevolgd, maar was u even vergeten dat u in uw eentje eet vanavond? Of overschatte u uw maagcapaciteiten en heeft u eten over waarvan de datum snel verstrijkt? Of wilt u gewoon lekker profiteren van de barmhartigheid van uw mede-GSV'er? Treur niet langer, hier moet u zijn! Het idee van dit topic is dat er eten in wordt gezet dat door de eigenaar niet meer zal worden opgegeten, en waar hij/zij graag iemand anders blij mee maakt. Ga voedselverspilling tegen en geef of neem & eet (gedenk en geloof).

Bij dezen, uit de categorie 'iel bah':
Sushi, officieel te gebruiken tot en met 23 januari (dus vandaag)
Af te halen bij Saffier 184. Wel graag even appen o.i.d. :)

Update: inmiddels opgehaald!

beschrijving

Tof initiatief!

Ik heb laatst een enorme pot curry gemaakt, maar het blijkt dat ik erg weinig ruimte in mijn vriezer heb. De curry in kwestie is veganistisch, gluten- en lactosevrij en al zeg ik het zelf erg lekker.

Gratis af te halen bij Aqua 773 (wel zelf een bakje meenemen) of app me en dan kunnen we samen eten :)

Ik heb net een taart gekregen van de rest van de Kopenhagang, maar na de helft zaten we wel vol. Komend weekend ben ik weg en de andere helft als ontbijt is me ook wat heftig. Kopenhagang is natuurlijk van het motto spread the lobi, dus wilt u een heerlijk stukje taart met prachtige Deense middeleeuwse kledij of onze hoofden? Kom gerust een stukje halen. 🥳 Heb nog +- 6 stukjes over, stuur maar een appje!

beschrijving

P.s. Mocht u voorkeur hebben, Judith is helaas al op

grasMaaiker

Toch mooi om te zien dat dit topic leeft.

Barft u graag? Look no further! Speciaal voor u heb ik gratis en voor niets een ongeopend zakje met 100g danablu blauwschimmelkaas. Ik kon het zelfs aan m'n vader niet slijten, dat zegt wat. Nog minstens 5 hele dagen houdbaar, maar ook nu al niet te vreten. Stuur een appje en als u op een beetje een fatsoenlijke plek woont kom ik het zelfs hoogstpersoonlijk door uw brievenbus gooien. It's that bad.

beschrijving

Vermengen met teentje knoflook, 300ml witte wijn en 400 gram belegen kaas uit de supermarkt (gewoon van die zakjes rapskaas) en je hebt een reuze lekkere kaasfondue! (Ook als je niet van Danish blue houdt)