Joanke

Dag GSVers of toekomstig GSVer.

In verband met het verhuizen van Hade en mijzelf komen er vanaf 1 september a.s. twee kamers vrij in de Saffierflat, derde etage. Het gaat om de galerijkamer (ong. 12 m2) en de balkonkamer (ong. 18 m2). De prijzen zijn respectievelijk 210 euro en 237,50 euro per maand inclusief gas, elektra, licht, internet en de hele reutemeteut. Er is ook een wasmachine en vaatwasser aanwezig.

Je deelt het appartement met Douwe Dijkstra, 27 jaar. Hij gaat echter volgend jaar trouwen dus zal er begin 2012 uitgaan. De huurprijs blijft dan waarschijnlijk hetzelfde aangezien we nu ook geen huursubsidie krijgen ivm te hoog inkomen van de hoofdhuurder (Douwe). Mocht er dan iemand inkomen die ouder is dan 23, kun je natuurlijk wel huursubsidie aanvragen.

Mocht je interesse hebben, mail of bel gerust.

dijkstra84@gmail.com

06-41237337

Groeten,
Douwe Dijkstra,
Hade Dankers,
Joanke Dijkstra.

In verband met de reeds vele reacties hebben we besloten een hospiteeravond te houden. Komende maandag 29 augustus om half 9 ben je welkom aan de Saffierstraat nummer 70 om de kamers te bekijken en kennis te maken.

Laat van tevoren even per e-mail weten of je van de partij bent en neem vooral iets te drinken mee om op te drinken of om te kopen...