Lotje

Interesse in sociaal ondernemen naast je studie maar geen idee wat er eigenlijk bij komt kijken? Of heb je al ervaring met sociaal ondernemen en raak je er niet over uitgepraat? Op vrijdag 1 juni a.s. zal voor de tweede keer op rij het Enactus Groningen Symposium plaatsvinden. Dit jaar met als thema: Social Entrepreneurship in a Digital Age. Laat je inspireren door ons afwisselend programma!

Vanaf 15:00 zijn de deuren geopend van het Heerenhuis in Groningen. Het symposium zal bestaan uit een variatie van interessante sprekers en workshops waarbij het thema centraal zal staan. O.a Merel Rumping van Legbank komt spreken en Jaap de Vries van DZyzzion. Merel Rumping zorgt met revolutionaire technologie voor passende protheses die op maat gemaakt kunnen worden in afgelegen gebieden in Zuid Amerika. Jaap de Vries runt duurzaam adviesbureau DZyzzion. Hij zal ons meenemen in een inspirerend verhaal over de nieuwste innovaties die sociaal ondernemerschap veranderen. De workshops zullen gegeven worden door o.a Socreatie, Straatwijs, de Young Advisory Group en de Gemeente Groningen. De workshops zullen je skills rondom creativiteit, pitchen en ondernemen verbreden en verdiepen. De avond zal afgesloten worden met een netwerkborrel waarbij ook de Enactus ondernemingen aanwezig zullen zijn.

Wil je graag maatschappelijk relevant bezig zijn naast je studie? En daarnaast een groot netwerk opbouwen, veel skills ontwikkelen en innovatief bezig zijn? Dan is sociaal ondernemerschap wat voor jou! Kom vrijdag 1 juni naar ons symposium en laat je inspireren over alle mogelijkheden. Ons symposium is gratis toegankelijk!

Inschrijven kan door het volgen van de volgende link:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc4XbZqcU3cThSvnh…/viewform

Meer info over Enactus Groningen? Volg ons op social media of kijk op onze website

https://enactusgroningen.nl