MaaT

Gezocht: enthousiaste jongeren!!

TijdVoorActie Groningen-West zoekt jongeren tussen de 16 en 30 jaar die ons team willen komen versterken. TijdVoorActie is een landelijke stichting die in de plaatselijke gemeente jongeren wil ondersteunen om hun steentje bij te dragen aan de gemeente.

Jongeren hebben vaak veel ideeën en energie, maar weten soms niet waar ze die kwijt kunnen. De stichting TijdVoorActie wil die jongeren helpen om hun vaak goede ideeën te verwezenlijken. Zij doen dit door jongeren te helpen een TijdVoorActie team op te richten. Inmiddels zijn in ongeveer 20 gemeenten in ons land TijdVoorActie-teams opgestart.
Jaarlijks is er een TijdVoorActie teamweekend waar jongeren uit de verschillende plaatsen elkaar ontmoeten en bezinnen op de kerk en de plek van jongeren en TijdVoorActie in de kerk.

In Groningen-West is sinds 2003 een TijdVoorActie team actief. We hebben in deze tijd een heel aantal activiteiten georganiseerd met als doel het gemeenteleven meer inhoud te geven enhet contact tussen de gemeeteleden te vergroten. We hebben dit het afgelopen jaar gedaan door de organisatie van gemeentedagen, het ouderendiner, het ouderenbezoek en jongerenavonden.

Om hier ook in de toekomst mee door te kunnen gaan zoeken we jongeren die graag actief willen zijn in de kerk, goeie ideeën hebben en/of graag meewerken om al deze plannen uit te voeren. Als je interesse hebt of meer informatie wil, mail dan naar taa_minnema@hotmail.com en kijk eens verder rond op onze . We hopen wat van je te horen!