@nj@

Hey GSV'ers!

Donderdag 20 novemberopent Happietaria 2007 dan toch echt haar deuren! Benieuwd hoe het is geworden? Of de IKEA echt zijn best heeft gedaan? Kom naar de opening!

Vanaf 20:00 is iedereen van harte welkom voor een hapje en een drankje, een rondleiding door het pand en nog veel meer moois!!
We hopen jullie te zien aan de Steenhouwerskade 9 (achter de Mediamarkt)!

Verder hebben we nog een geweldige aanbieding voor vrijdag 23 en zaterdag 24 november. Omdat we goed van start willen gaan en er echt klaar voor zijn, geven we vrijdag en zaterdag 10 % kortingop het eten! Dus wil je met nog meer voordeel eten, reserveer dan nu op www.happietariagroningen.nl

donderdag 20 november?

Jep. De donderdag na 20 november.

Inderdaad, donderdag 22 november, vandaag dus, opent Happietaria haar deuren. Het is allemaal heel erg mooi geworden, en het is zeker de moeite waard om te komen!

Kom vooral ook eens eten en vergeet ook niet om een keer te komen werken. Reserveren en opgeven kan op www.happietariagroningen.nl

Je kan vóór de opening begint overigens nog veel voor je naast betekenen binnen het kader van Happietaria. Er komen 's middags namelijk nog veel (zo'n 50) IKEA-stoelen die in elkaar mogen worden gepriegeld. Kom gezellig langs om te proeven van de werksfeer en de euforie die we mogen delen als het restaurant officieel haar deuren opent!

Wat grappig dat jullie als commissieleden steeds collectief alle topics over happietaria volspammen.