Tinka

Hoi,

Wij zijn Reina (21) en Tinka (29(oud GSV-er)) en we zoeken per 1 sept een nieuwe huisgenote voor 1 jaar. Ideaal dus als je bv een master jaar in Groningen wilt doen.

Reina begint dit jaar aan de opleiding leisure en hospitality op het Noorderpoort College en Tinka is bezig met een PhD op de afdeling neurologie in het UMCG.

Ondanks dat we allebei onze eigen bezigheden hebben, zijn we als we elkaar spreken altijd wel in voor een gezellig praatje of een kopje thee. Omdat we voornamelijk overdag leven zijn we op zoek naar een rustige huisgenote die een normaal dag/nacht ritme op prijs stelt (we weten het, lastig te vinden binnen een studentenvereniging, maar misschien is er net iemand aan toe.. ;)).

Het gaat om de balkonkamer (12m2) en hij kost max. 220,- per maand, inclusief. We hebben een gezamelijke keuken, toilet en douche. De kamer is in Vinkhuizen (Saffierflat), op 15-20 minuten fietsafstand van de binnenstad en het station en 5-10 minuten van Zernike.

Mocht ons huishouden en de kamer je aanspreken, dan zien we je reactie graag tegemoet voor 28 juli. We vinden het leuk als je hierin iets over jezelf vertelt. Naar aanleiding van de reacties hoor je of je 30 juli langs kan komen voor een bezichtiging.

Hartelijke groet,

Reina en Tinka

PS. Reacties kunnen naar tinkalawerman@hotmail.com

Jaapie Smulpaapie Vecht

Ik wist het, binnenstad is 20 minuten, soos dus 25 min, dus slechte deal

25 minuten is wel heel sloom