Elise

Waarde GSV'ers,

Met trots presenteren wij, uw OV-cie, onze eerstvolgende lezing, deze keer in samenwerking met Yir'at 'Adonai. Het zal niet zomaar een lezing zijn, maar een bijzondere lezing: namelijk een lijsttrekkersdebat! In maart heeft u allen de kans om weer naar de stembus te gaan om uw stem uit te brengen voor de gemeenteraadsverkiezingen. De lokale politiek is van groot belang voor ons: maandelijks nemen zij besluiten die studenten treffen. Uw stem is dus van groot belang!
Om u een handje te helpen bij het maken van een juiste keuze, en om de lokale lijsttrekkers eens in actie te zien tijdens een spetterend debat over stellingen die betrekking hebben op studenten, nodigen wij u van harte uit om op donderdagavond 13 februari om 20u (inloop 19.30) aanwezig te zijn bij het lijsttrekkersdebat in de Geertsemazaal van het Academiegebouw.

Aanwezige lijsttrekkers zullen zijn:

  • Inge Jongman (CU)
  • Wethouder Roeland van der Schaaf (PvdA)
  • Suzanne Klein Schaarsberg (Student en Stad)
  • Wethouder Joost van Keulen (VVD)
  • Anne Kuik (CDA)

De debatleider zal niemand minder zijn dan Marc Jager, oud-gedeputeerde van Groningen, die tegenwoordig een bedrijf in interim-management en beleidsadvisering heeft.

Kortom: Dit mag u niet missen!

Tot dan!

https://www.facebook.com/events/4582768 ... 9/?fref=ts
Joëlle Soepenberg

'u allen' :P

Leuk idee, ben sowieso bij!

Dit is vanavond al!
Zorg dat u er bij bent, want het belooft een hele mooie avond te worden.

Inloop is vanaf 19.30u. Het begint om 20u: Zorg dat u er dan ook echt bent! De zaal sluit namelijk om 22u, dus we zijn gehouden aan een strakke planning.

Tot vanavond :)