Robbert

het 13de

NachtVolleybalSponsorToernooi

Moe en voldaan strompel je naar buiten. Het vroege ochtendlicht doet pijn aan je ogen…wat doet er eigenlijk geen pijn? Na dit 12 uur durende nachtelijke volleybalspektakel, protesteert alles in je lichaam. Maar toch…je weet het, volgend jaar doe ik weer mee…

Dit gevoel is het “NachtVolleybalSponsorToernooi-gevoel”, het gevoel wat jaarlijks 300 mensen ertoe beweegt mee te doen en dit gevoel willen we graag met jou delen en je uitnodigen om ook mee te doen met het NachtVolleybalSponsorToernooi 2004.

Het NVST is een jaarlijks volleybaltoernooi, wat dit jaar alweer voor de 13de keer wordt georganiseerd. Het gaat uit van Stichting NVST, en wij hebben als doel jaarlijks een mooi en professioneel nachtelijk volleybaltoernooi neer te zetten en daarmee geld op te halen voor het goede doel. Afgelopen jaren hebben we al ruim 65.000,- euro kunnen uitkeren aan goede doelen!

Hoe het werkt? 42 teams, zo’n 300 deelnemers, spelen in 7 poules van half 9 ’s avonds tot half 9 ’s ochtends. Elke van deze deelnemers heeft zich voor het feit dat hij of zij mee doet laten sponsoren door familie en vrienden. Dit geld, wat al deze 300 volleyballers ophalen, gaat naar het goede doel! Vorig jaar mochten we een recordbedrag ophalen van 16.439,- euro !

Dit jaar gaat de opbrengst naar 2 goede doelen. De eerste is de ZOA Vluchtelingenzorg, en als tweede het project “Speel de bal door naar Medellin”, waarbij straat(arme)kinderen in de Colombiaanse stad Medellin worden opgevangen en (op)gevoed.

Vanwege de groei zijn we 2 jaar geleden verhuisd naar de Veluwehal in Barneveld. Dit jaar zal het NVST 2004 ook weer daar plaatsvinden, in de nacht van 25 op 26 juni 2004 van 20.30 tot 8.30 u.

Heb jij zin in super mooi nachtelijk volleybal toernooi, waar je zowel op prestatie- als recreatieniveau kunt spelen? Wil jij het unieke gevoel ook ervaren, het gevoel waar eigenlijk het hele NVST op gebouwd is? Verzamel dan nu 6 tot 8 mensen bij elkaar, surf naar www.nvst.nu en vanaf 1 april 2004, vandaag dus!, kun je je daar inschrijven! En wees snel…want er kunnen maar 42 teams mee spelen, en vol = vol!

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over ons, de goede doelen of het met andere mensen over het NVST hebben op ons forum, ga dan naar www.nvst.nu! Je kunt ons ook mailen op info@nvst.nu . Ken je nog mensen die waarschijnlijk ook wel op de hoogte willen zijn van het NVST 2004, stuur deze mail dan door! Hoe meer mensen, hoe meer vreugd!

Tot de 25ste juni!

Stichting NVST

Dit lijkt me een prachtige gelegenheid om eens een kijkje te nemen in mijn prachtige geboortedorp :lol:

hallo iedereen

NVST is vol...