edwinhamelink

Beste studenten,

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor Transformission. Transformission (voorheen Live-it) is het event waar jij bemoedigd en geïnspireerd wordt het Evangelie in jouw omgeving te delen!

Je kunt diverse workshops volgen zoals 'Wat kunnen we leren van 'op zoek naar God': het delen van het evangelie in een postmoderne cultuur', 'Getuigen als levensstijl', maar ook 'Verander jouw campus door gebed'. Daarnaast vind op Transformission een StudentAlpha-trainingsdag plaats. Ook is er veel tijd voor aanbidding en gebed en natuurlijk sloten koffie en ontmoeting met andere studenten.

Transformission wordt georganiseerd door Ichthus Landelijk, IFES-Nederland en StudentAlpha.

Wil jij dat meer studenten Jezus leren kennen en wil jij leren hoe je hier een rol in kan spelen? Kom dan naar Transformission 2011.

Transformission vindt plaats op zaterdag 5 februari in Utrecht (De passie, Zwarte woud 211, Utrecht). De hoofdspreker is Prof. Dick den Hertog: een man met passie voor Jezus en voor studenten.

Meer informatie over dit event en aanmelden kan op .

poeh, die namen blijven naar veranderen zeg.. of was het altijd al live-it?

o wauw in de Passie, hahahaha, vroeger was dat zo'n school waar alleen christenen werden aangenomen, maar waar het onderwijs niet om naar huis te schrijven was...

Voor de rest: ik ben beniewd wie hierheen gaan....

TheoSikkema

Voor alle duidelijkheid:

Deze Live it was iets anders dan de Live! It van IFES. Dat is namelijk de voormalige TOKO, en zal van 1 tot 5 juni gewoon gehouden worden. De directeur van IFES is Bert den Hertog, wat dus weer een andere man is dan deze Dick den Hertog. Kan goed familie zijn.

Goed, nu weer on topic, het is wel een heel interessante bijeenkomst!