Sanzo Panza

Word KEI-crew of KEI-leider
De KEI-week 2010 staat alweer bijna voor de deur. Op dit moment zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die ons willen helpen in de KEI-week: KEI-crewers en KEI-leiders!
Als KEI-crew ben je met een team achter de schermen aan de slag en ben je dus nauw betrokken bij de organisatie van de KEI-week. Je kunt je week samen met ons inplannen en verder zul je kunnen genieten van een geweldige KEI-week!

Als KEI-leider kun je laten zien hoe geweldig het is om student te zijn. Met een groepje van ongeveer 15 eerstejaars zul jij alle evenementen afgaan, naar de verschillende kroegen van Groningen en ga zo maar door!

Verder bestaat er ook de mogelijkheid om je huis op te geven als logeerhuis. Dit houdt in dat jij een aantal KEI-lopers een slaapplaats aanbiedt tegen een maximale vergoeding van €25,-.

Om je op te geven als KEI-crew of KEI-leider kun je vanaf vrijdag 28 mei elke werkdag langskomen bij het KEI-pand aan de Sint Walburgstraat 22 tussen 12.00 en 14.00 uur. Studentenhuizen kun je opgeven via website. Kijk voor meer informatie op www.keiweek.nl.