JurjenM

Rode Kruis Studentendesk Groningen zoekt nieuwe bestuursleden!!

Ben jij een student met het hart op de juiste plek? Heb je altijd al mensen willen helpen, maar weet je niet zo goed hoe? Dan is de Rode Kruis Studentendesk iets voor jou! Wij zijn een actieve, enthousiaste groep studenten die de meest uiteenlopende projecten organiseert voor verschillende doelgroepen in Groningen. Hierbij proberen we zoveel mogelijk studenten in te zetten als vrijwilliger.

Als bestuurder ben je bezig met het bedenken en uitvoeren van projecten, het leggen van contacten in het bedrijfsleven en het studentenleven, het onderhouden van contacten binnen het Rode Kruis en nog veel meer. Het kost je ongeveer 8-10 uur in de week en is dus prima te combineren met een studie. We zijn op zoek naar 3 nieuwe bestuurders die zich per augustus/september een jaar lang in kunnen zetten. Er komen drie functies vrij, waaronder die van fiscus en PR.

Ben je geïnteresseerd in een bestuursfunctie? Stuur dan uiterlijk 2 juni een mail met hierin je motivatie, voorkeur voor een functie en je CV naar studentendeskgroningen@redcross.nl . Je hoort dan of je uitgenodigd wordt voor de sollicitatie, die plaats zal vinden in de week van 8 juni.