nannega

Waarde leden van de Gereformeerde Studenten Vereniging,

Na een aantal mooie activiteiten, een witte winter en de komst van Bruce Kuhn naar Groningen is nu de tijd aangebroken voor de sollicitaties. Hoewel mijn termijn er pas in september opzit is het belangrijk om nu al opvolgers te vinden. Dat past in de lijn van een jaar waarin professionalisering hoog in het vaandel staat.
Vorig jaar is het O.C.S.G. een nieuwe weg ingeslagen met een nieuwe visie, huishoudelijk reglement en activiteiten. Dit jaar is daar zichtbaar op voortgebouwd, wat te zien was in de almanak, de Sic, op het forum, in de sociëteit, de abactismails, in de stad en op het web. Je hebt daar ongetwijfeld wat van gemerkt.
Het bouwwerk is nog lang niet af, toch is het na een jaar tijd om het stokje over te geven. Een jaar O.C.S.G. betekent dat je vergadert, overlegt, visie vormt, borrelt, activiteiten organiseert, met elkaar veel lol beleeft en veel (van elkaar) leert.
Dat allemaal vanuit onze visie:
Het samenbrengen van christelijke studenten en christelijke studentenverenigingen, om zo in enthousiasme voor God iedere student in Groningen te helpen Jezus persoonlijk te leren kennen.
Word jij hier enthousiast van? Wil je hier voor gaan? Wil jij verder bouwen? En lijkt het je leuk om een jaar lang met mensen uit verschillende verenigingen samen te werken om deze visie concreet te maken? Dan willen we je vragen om te solliciteren voor het dagelijks bestuur van O.C.S.G..
Geïnteresseerden kunnen een brief met CV en beantwoording van de in de bijlage gestelde vragen sturen naar mailocsg@gmail.com. De deadline hiervoor is woensdag 28 april.
Wanneer wij je reactie ontvangen hebben, zullen wij spoedig van ons laten horen. Vervolgens zullen we op basis van je brief bepalen of we je willen uit nodigen voor een gesprek. Deze gesprekken zullen plaatsvinden in de weken 18, 19 en 20. Degene die namens je eigen vereniging in het bestuur zit, zal daarbij niet aanwezig zijn. Dit om de schijn van vooringenomenheid te voorkomen.

Wij zullen vertrouwelijk met je sollicitatie omgaan en willen aan jou vragen dat zelf ook te doen.
In de bijlagen van deze brief kun je informatie vinden over de functies, de visie en organisatie van O.C.S.G. en een aantal vragen die wij graag terugzien in je sollicitatiebrief. Voor de functie van voorzitter vind je geen profiel, omdat deze positie zal worden bekleed door Hanna Möhlman die deel uitmaakt van het huidige bestuur. Deze keuze is gemaakt om de continuïteit van het bestuur en de samenwerking tussen de christelijke verenigingen te waarborgen. Naast je individuele geschiktheid is het daarom ook van belang dat je met de voorzitter in één team past. De sollicitatiegesprekken zullen dan ook onder haar leiding plaatsvinden.
Ik ga er vanuit je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben, mocht je toch nog vragen hebben dan kun je deze mailen naar mailocsg@gmail.com of je kunt ze stellen aan Henk-Jan Nanninga. Rest mij niets anders dan je aan te moedigen om te solliciteren voor het O.C.S.G. bestuur!
Met vriendelijke groet,

Arnold Vedder
Voorzitter der O.C.S.G. 09//10

Hier het sollicitatiedocument:

Koning Drietand

bump

Tot op heden zijn is er nog geen GSV opvolger gevonden voor een functie binnen het OCSG. Meld je nu aan om een tof jaar te hebben en neer te zetten. Bel voor meer informatie kun je bellen of mailen met Henk-Jan Nanninga (Penningmeester OCSG) of Frederik Boersema (assessor primus der GSV en algemeen bestuurslid OCSG)

Koning Drietand

Bump