Koopa

Word jij de volgende GSVer die de Business Course van het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld wint en daarmee een plek in ons commercieel traineeship? Meld je dan snel aan!

vragen? Post ze in dit topic.

groeten,

Jurrian van Lenthe

[img]http://www.nestle.nl/corporate/images/Poster-nestlé-recruitment-1.jpg[/img]

Kan jouw energie wel wat carrière gebruiken?
Nestlé Young Talent Business Course 2011

Na je studie meteen starten bij het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld. Dat is nog eens een lekker begin van je carrière. Schrijf je daarom snel in voor de Nestlé Young Talent Business Course van 16 tot en met 18 mei 2011. Deze interactieve course laat je samen met 23 andere toptalenten proeven van een topcarrière bij Nestlé. En valt het in de smaak, dan kun je misschien meteen aan de slag bij Nestlé. Een bliksemstart. Want het Nestlé Young Talent Programme biedt volop doorgroeimogelijkheden. Wat je nodig hebt? Commercieel inzicht, analytisch vermogen en vooral veel energie. Barst jij van de energie en kun je wel wat carrière gebruiken? Schrijf je dan in vóór 1 april.

Het programma
De Nestlé Young Talent Business Course wordt gehouden op een schitterende locatie in het midden van Nederland. Op de eerste avond word je uitgebreid verwelkomd door enkele directieleden, waarna je in de volgende dagen een uitgebreide Tour-de-Nestlé krijgt. Je maakt in een informele setting kennis met de topmanagers en jonge starters binnen Nestlé. Maar je mag ook zelf aan de bak in een interessante praktijkcase, waarin je kunt laten zien wat jij in je mars hebt, zowel qua talent als persoonlijkheid. Zo ga je in een team met andere studenten werken aan een real life case, waar je in de schoenen komt te staan van een Account Manager, Category Manager of Product Manager. Hierbij wordt een beroep gedaan op je commerciële, organisatorische en analytische vaardigheden. Samenwerken en zelfpresentatie zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Uiteraard krijg je de nodige professionele begeleiding. Het is hard werken, maar wij zorgen voor voldoende ontspanning en gezelligheid. De Nestlé Young Talent Business Course is een unieke ervaring en wellicht lucratief, want bij een succesvolle match tussen jou en Nestlé doen we je na de Business Course eind mei een contractaanbod voor een baan in het Young Talent Programme. Waar je alle kansen krijgt om te laten zien wat jij nog meer in huis hebt en je uiteindelijk te ontwikkelen tot commercial top manager.

Profiel
De Nestlé Young Talent Business Course is bedoeld voor jonge academici die (bijna) hun masteropleiding met succes hebben afgerond, bij voorkeur in de richting Bedrijfskunde of Economie aangevuld met aantoonbare commerciële interesse. Wij staan open voor andere Master achtergronden eveneens aangevuld met aantoonbare commerciële interesse. Wij zoeken kandidaten met een grote Fast Moving Consumer Goods affiniteit en serieuze ambitie om hun commerciële carrière te beginnen bij The World Food Company No.1 in het Young Talent Programme. Om jouw kwaliteiten tot zijn recht te laten komen in dit traject beschik je over de volgende eigenschappen en competenties. Je bent een energieke en ondernemende persoonlijkheid met doorzettingsvermogen. Daarnaast ben je analytisch sterk, communicatief zeer vaardig en heb je van nature een pragmatische instelling. Wij zoeken echte initiatiefnemers met leidinggevende capaciteiten, die zowel zelfstandig als in teamverband goed presteren. Ben jij geïnteresseerd in een commerciële carrière bij Nestlé en wil jij het maximale rendement uit je talenten halen? Kortom kan jouw carrière wel wat energie gebruiken? Stuur ons dan je sollicitatie voor de Nestlé Young Talent Business Course vóór 1 april 2011.

Interesse?
Download het motivatieformulier en stuur dit samen met je cv naar: werken@nl.nestle.com

De Recruitment procedure:
We verzamelen alle Business Course aanmeldingen die tot en met 31 maart bij ons binnen komen. Na deze sluitingsdatum maken we de selectie op basis van het volledig ingevulde motivatieformulier en je opgebouwde ervaring zichtbaar in je CV.

Vervolg planning:

•Na 6 april hoor je of je geselecteerd bent voor de tweede selectieronde
•11, 12 en 13 april vindt deze tweede selectieronde plaats. Deze bestaat uit een cognitieve capaciteitentest en aansluitend een selectie-interview bij ons op kantoor in Amsterdam
•In de derde week van april laten we je weten of je geselecteerd bent om deel te nemen aan de Business Course
•Bij een succesvolle match tussen jou en Nestlé doen we je na de Business Course eind mei een contractaanbod voor een baan in het Young Talent Programme
•Startdatum: September 2011 en begin 2012 (afhankelijk van je afstudeerdatum)