Henrique

Kom ook naar de Springmeeting!

http://www.eenr.nl | http://www.eenr.nl/index.php/nieuws/ite ... ingmeeting

Wat is een week op een mensenleven? Het is slechts een week, maar voor sommige mensen kan een week allesbeslissend zijn. Wie als ongelovige op een camping staat, of in een stad is, waar op hetzelfde moment een E&R-project draait, kan door die ene week aan het denken worden gezet.

Wie
De Vereniging Evangelisatie & Recreatie draait elke zomer met een aantal projecten door heel Nederland.

Waar
Zo zijn er onder meer campingprojecten in Paasloo en Beerze, stadsprojecten in Venlo en Almere (vanaf komende zomer) en het strandproject van Scheveningen. Het aantal weken dat een project draait, verschilt per project van één week tot zes weken.

Wat
Een team is een bonte verzameling van verschillende mensen. Binnen een team heb je mensen die er van houden om op een praktische manier met gasten bezig te zijn. Anderen zijn juist graag met kinderen bezig. Weer anderen zijn in staat om een goed gesprek met gasten te voeren. Juist die verschillen binnen een team hebben een positieve uitstraling naar gasten.

Hoe
Tijdens (spel)activiteiten en door het onderling contact tussen teamleden en gasten, wordt geprobeerd de boodschap van Jezus door te geven. Dit gebeurt op een ongedwongen manier – want als er iets is dat Jezus ons wil leren, is het wel rust en verbondenheid.

Meer...
Wil je meer informatie over hoe je een week lang bezig kunt zijn met God voor de naaste? Kom dan zaterdag 3 maart naar de Springmeeting van E&R in Zwolle.

Programma Springmeeting zaterdag 3 maart 2012
15:00 uur Inloop geïnteresseerden
15:00 – 15:45 uur Projectmarkt
15:45 – 16:10 uur Opening en zingen
16:10 – 18:10 uur Workshopronde
18:10 – 18:30 uur Optreden band
18:30 – 19:30 uur Avondeten (chinees)
19:30 – 19:45 uur Pauze (optreden band)
19:45 – 20:15 uur Spreker Rikko Voorberg
20:15 – 20:30 uur Muzikale afsluiting met band
20:30 uur Afsluiting met koffie en thee

Gebouw ROC Menso Alting
Assendorperdijk 55 te Zwolle

E&R is leuk! Helaas kan ik er niet bij zijn in verband met andere verplichtingen die dag, maar E&R is leuk, dat moet je sowieso gaan doen! E&R Lathum!