Henderi

Hoi GSV'ers,

Vanochtend werd ik gebeld met de vraag of ik onderstaand bericht GSV-kundig wilde maken. Er zijn nog heel veel mensen nodig.

Beste vrijwilligers,

Er komt een nationale actie op radio, tv en internet voor de slachtoffers van de aardbeving onder de naam “Nederland helpt Haïti”.

Op donderdag 21 januari houden de zenders van de Publieke Omroep, RTL en SBS6 een gezamenlijke inzamelingsuitzending voor giro 555. Pijlers van deze gezamenlijke operatie bestaan uit Radio 555 (van ’s ochtends 6:00 tot ’s avonds 21:00) en een tv-programma van 20:30 tot 21:30. Deze laatste wordt gelijktijdig op Nederland 1, RTL4 en SBS6 uitgezonden. Later op de avond volgt een afsluitend programma waarin de resultaten van deze inzamelingsactie bekend gemaakt worden. Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Bert Koenders verdubbelt het bedrag dat Nederland op giro 555 stort.

Ook SNT helpt hier natuurlijk graag aan mee en gaat de uitdaging aan om al het inkomend telefoonverkeer n.a.v. deze radio en TV uitzending af te handelen. Via de llink http://www.belmeemet.snt.nl kunt u inloggen op onze website en onder het kopje ‘Nederland helpt Haïti’ vind u meer informatie over de actie. Via de knop Aanmelden kunt u zich aanmelden als vrijwilliger voor deze belactie bij SNT. Meer informatie over tijden en trainingen vind u onder het menu 'Informatie'.

SNT zal ruim 1000 werkplekken met enthousiaste vrijwilligers inzetten.
Vele SNT-ers zetten zich in en hebben zich al opgegeven echter kunnen we zeker ook uw support en van uw vrienden en familie gebruiken!

Dank alvast voor uw support!