jil*

Om de start van de StudentAlpha in te luiden geeft de StudentAlpha een feest voor jou, je vrienden en bekenden.

Vooraf is er een infobijeenkomst voor meer info over de Alpha, ook kun je alvast kennis maken met de mensen die de Alpha geven. (De Alpha zelf begint de eerste week van oktober).

De place-to-be 20 september is dus de Bovenzaal van de Troubadour!!

Meer info over de Alpha? Kom naar de infoavond of lees verder…

Voor wie is de StudentAlpha?

Wat geeft jouw leven inhoud? Wat is de zin van het leven? Wat heeft Jezus daarmee te maken? Wie wil Hij voor ons zijn?
Als je met één of meer van deze vragen rondloopt en je bent student, maar ook wanneer je meer wilt weten over het christelijke geloof, of de basis ervan weer eens wilt doornemen. Dan is de StudentAlpha iets voor jou! En misschien is het ook iets voor één van je vrienden of iemand uit je omgeving, bij je in de collegebanken? Vraag hem of haar dan ook mee!

Wat is de StudentAlpha?

De cursus duurt tien avonden en een weekend. In een goede en open sfeer kunnen belangstellenden zelf ontdekken wat het betekent om christen te zijn. De StudentAlpha wordt gegeven en georganiseerd door christelijke studenten met verschillende kerkelijke achtergronden.

Hoe?

Iedere avond begint met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een inleiding. In kleine groepjes wordt daarover met elkaar doorgepraat . Deze opzet heeft als voordeel dat er enerzijds duidelijke informatie wordt overgedragen en dat er anderzijds volop ruimte is voor onderling gesprek en ontmoeting.

Waar en wanneer?

De Alpha wordt gegeven in het Gomarus College Magnolia (naast het Noorderstation). Je kunt kiezen tussen de maan- of donderdagavond. De avonden zijn van 18:30 tot 22:00. De eerste maandag is 1 oktober, de eerste donderdag is 4 oktober.

Meer Informatie of je opgeven?

Kijk dan eens op www.alphagroningen.nl of mail naar Studenten@AlphaGroningen.nl. Of neem contact op met Mariël Verduijn (maandag) op 06-41141139 of met Paul Nieboer (donderdag) op 06-143 997 38.

Ik ben er iig bij!