Wilmar

Ha GSV,

Ons bestuursjaar loopt alweer bijna ten einde, maar wees niet getreurd want we hebben nog een hele leuke activiteit voor u: Project X. Dit jaar kunt u het opnemen tegen de andere christelijke verenigingen in een volleybaltoernooi. Het toernooi vindt 's avonds plaats op 1 juni en waarschijnlijk in het Stadspark. Geef u snel op met een sportief of minder sportief team en ga voor de winst! Dit team mag helemaal uit GSV'ers bestaan maar het is natuurlijk ook heel leuk om met leden van andere verenigingen een team te vormen. We moedigen u ook van harte aan om voor en na het toernooi gezellig te eten en te borrelen met uw team en de andere teams! We willen u wel vragen dan uw eigen eten en drinken mee te nemen. Opgeven kan via de link onder de poster.

Amicale groeten,
Uw vertegenwoordigers bij O.C.S.G.: Geri en Wilmo

beschrijving

Edit: link vergeten... https://forms.gle/vjf48TX5U1PGRzAc7

Hallo daar volleyballend GSV,

Over iets meer dan een week zal Project X van O.C.S.G. plaatsvinden! Dit zal een grandioos volleybaltoernooi worden! Gaat jouw team er met de winst vandoor? Haal je volleybalkunsten naar boven en strijd tegen teams van verschillende O.C.S.G.-verenigingen!
In verband met de organisatie moet één persoon uit het team het team aanmelden, dit kan via onderstaand formulier tot en met a.s. maandag 30 mei (23:59 uur)!
https://forms.gle/vjf48TX5U1PGRzAc7

Wij zien u graag volgende week woensdag dus geef u snel op, want het wordt machtig mooi!

Sportieve groetjes namens het dagelijks bestuur der O.C.S.G. 2021-2022,

Je favo O.C.S.G.'ers,

Wilmo en Geri

beschrijving
U heeft nog 4 dagen om u aan te melden!

Ja geef u vooral nog even op wordt mooi! U kunt dan mooi een kleine training voltooien voor uw summer body.

Hiervoor opgeven kan vandaag nog tot 23:59!

Als je nog geen team hebt en toch graag mee wil doen mag je mij appen. We zoeken nog 2 vervangers!