Boerema

Hallo GSV,

De Webcie heeft net weer een productieve vergadering gehad waar heel wat dingen zijn besproken.

Communicatie
We kunnen er niet onderuit dat de communicatie met de Webcie in het verleden niet altijd vlekkeloos is verlopen. Dit kwam door het ontbreken van een duidelijke taakverdeling binnen de commissie. Deze is vanavond gemaakt. Hierdoor kunnen we waarborgen dat jullie vragen en mails binnen een redelijke termijn beantwoord worden. Tot op heden was het zo er dat er niet één verantwoordelijke persoon voor de mail was, waardoor mails (vooral met ingewikkelde vragen) soms nooit beantwoord werden. Vanaf vandaag is dit anders, alle vragen die per mail gestuurd worden door Fer beantwoord. Weet hij iets niet of komt hij er niet uit dan neemt hij contact op met een ander Webcielid. Heb je nog een onbeantwoorde vraag, stuur dan nogmaals een e-mail, omdat wij het overzicht op onbeantwoorde mails op dit moment kwijt zijn.

Verder ben ik zelf verantwoordelijk voor het 'Lieve Webcie' topic en zal daar zoveel mogelijk vragen van jullie beantwoorden, bovendien zal ik deze nieuwsbulletins bijhouden.

Design
Armando gaat de nog missende plaatjes die nu het design van het forum lelijk maken vervangen door plaatjes die wel in het design passen. Daarnaast worden ook de hyperactieve 'hot topic' pijltjes vervangen door een rustiger plaatje. Tevens worden de knoppen van het fotoalbum veranderd.

Jaarbundel
De meest recente aanwinst van de Webcie, die nog niet officieel geïnstalleerd is, gaat kijken naar het overzetten van de oude gegevens van de jaarbundel in het nieuwe jaarbundel systeem. Als dit een peulenschil blijkt te zijn is het binnenkort weer mogelijk alle gegevens van de papierenversie via de site te raadplegen.

Moderatie
Vanaf heden worden de externe topics strenger gemodereerd. Het komt wel eens voor dat er in externe topics, flauw werd omgegaan met potentials die op zoek zijn naar een kamer door bijvoorbeeld te dreigen dat diegene alleen een kamer zou krijgen als hij of zij lid wordt van onze vereniging. We gaan ervan uit dat jullie zelf in staat zijn te bepalen wat voor een beeld je afgeeft aan iemand van buiten de vereniging, maar mocht er onverhoopt toch een ongepast post verschijnen dan maken wij dankbaar gebruik van ons recht zo'n post te verwijderen en de gebruiker hiervoor te waarschuwen.

Hopelijk schept dit meer openheid in ons functioneren en tot zover nieuwtjes van onze kant!